Security for Exchange

Serviciu de securitate pentru serverele de e-mail Microsoft Exchange, furnizat de GravityZone în consola locală.

 • Cea mai bună protecție antispam demonstrată pentru serverele de e-mail
 • Asigură un mediu sigur pentru mesagerie și colaborare
 • Protejează serverele de e-mail fizice și virtuale

Beneficii cheie

  • Cea mai bună protecție pentru serverele de e-mail: câștigătorul premiului Gold SPAM + timp de 2 ani consecutiv, acordat de Virus Bulletin;
  • Se instalează în doar câteva minute;
  • Antimalware, antivirus, anti-phishing și antispam în timp real pe baza tehnologiei Bitdefender Global Protective Network;
  • Acceptă orice protocol de transfer e-mail folosit în Exchange;


Caracteristici principale

  • Mai multe straturi de securitate pentru mesagerie: antispam, anti-phishing, antivirus și antimalware cu analiză comportamentală și protecție împotriva amenințărilor de tip ziua zero;
  • Filtrarea traficului de e-mail, inclusiv filtrare de atașamente și conținut;
  • Scanarea antimalware poate fi transferată de la serverele de e-mail protejate către serverele de securitate centralizate;;
  • Scanare antimalware la cerere pentru Exchange Information Store;;
  • Suport pentru Database Availability Groups;;
  • Integrare cu Active Directory, VMware vCenter și Citrix XenServer pentru instalare de la distanță;;
  • Protocoale de transfer e-mail acoperite: SMTP, Microsoft Exchange (MAPI) și Exchange ActiveSync;
  • Protecția antimalware include sistemul de fișiere al serverelor care găzduiesc Exchange;

SISTEME ȘI PLATFORME PROTEJATE

GravityZone este prima

soluție de securitate pentru a răspunde corespunzător provocărilor scalabilității și performanței cu care se confruntă întreprinderile în prezent, creată de la zero, pentru medii eterogene.
sau
Organizațiile au flexibilitatea de a instala oricare dintre serviciile de securitate în cadrul GravityZone: Security for Virtualized Environments, Security for Endpoints, Security for Mobile și Bitdefender Security for Exchange.
 

Întrebări frecvente despre Bitdefender GravityZone

Ce este Bitdefender GravityZone?

Bitdefender GravityZone este noua soluție de securitate Bitdefender pentru Organizațiile Medii până la Foarte Mari. Este reproiectată de la zero, cu o arhitectură cloud nouă, dar testată, care profită la maximum de infrastructurile virtualizate. GravityZone combină tehnologiile Bitdefender recunoscute contra programelor periculoase și oferă o platformă de administrare a securității centralizată pentru terminale fizice, virtualizate și mobile.

GravityZone este o soluție comercială care implementează o abordare holistică. Nu este doar o soluție antivirus, ci o soluție pentru întreaga organizație care ajută organizațiile să își atingă obiectivele de virtualizare și să își securizeze datele, menținând, în același timp, performanțe sistemelor și productivitatea utilizatorilor.

Cu mecanismele încorporate de redundanță și echilibrare a încărcării, poate reduce dimensiunea la cerere pentru a proteja de la sute la sute de mii de terminale și oferă administratorilor o perspectivă globală asupra situației de securitate a organizației, amenințărilor globale, precum și panouri de comandă pentru diferitele roluri din cadrul organizației.

Ce este noul Bitdefender GravityZone?

De la arhitectura platformei la serviciile de securitate, GravityZone se dovedește a fi o soluție de securitate pentru organizații reinventată, dedicată noului spațiu IT. Soluția combină securitatea optimizată de virtualizare cu tehnologiile de detecție de renume, precum și cu arhitectura nouă, însă testată.

Mediile complexe ale organizațiilor necesită soluții adaptate, integrate care susțin mediile eterogene, cu o gamă extinsă de sisteme și scenarii de utilizare. GravityZone a fost proiectată pentru a oferi securitate optimizată pentru noile amenințări și riscuri de expunere a datelor introduse de:

 • Evoluție exponențială a programelor periculoase și profesionalizării, combinată cu
 • Penetrare superioară a Internetului;
 • Creșterea exponențială a datelor;
 • Consumerizarea IT și convergența dispozitivelor și serviciilor;
 • Soluții cloud și tehnologii de virtualizare.

Toate acestea au modificat peisajul IT, modul în care informația este livrată și consumată, modul în care se furnizează aplicațiile și serviciile.

GravityZone este implementată ca și soluție cloud privată care rulează pe niveluri virtuale și este proiectată pentru a permite organizațiilor să își securizeze activele IT, ajutându-le, în același timp, să reducă povara administrării, să reducă costul total de proprietate și să îmbunătățească rentabilitatea investiției. Soluția elimină limitarea de scalabilitate a soluțiilor existente bazate pe arhitectura server client și pe bazele de date relaționale.

Îmbunătățirea continuă și cu serviciile de securitate. GravityZone se extinde și integrează serviciile de securitate în mediile virtuale și pe dispozitivele mobile. Prin urmare, deoarece utilizatorii se aștepată la aceeași nivel de securitate indiferent dacă acceseză informațiile pe un calculator, laptop, o tabletă sau un smartphone, securitatea datelor va fi menținută și ea, indiferent dacă acestea sunt accesate local sau de la distanță, de pe o stație de lucru sau un dispozitiv mobil și indiferent dacă societatea folosește infrastructuri tradiționale sau virtuale.

Ce înseamnă securitate unificată pentru medii fizice, virtualizate și mobile?

GravityZone este unificată prin design și se dorește a fi o soluție care acoperă toate necesitățile de securitate. În prezent, asociază principalele servicii de securitate și oferă un punct unic de administrare pentru securitatea terminalelor fizice, virtualizate și mobile. Dezvoltarea ulterioară va integra noi servicii de securitate în GravityZone, cum ar fi securitatea pentru email și colaborare și va adăuga îmbunătățiri ale serviciilor și suport pentru alte platforme.

Spre deosebire de alte soluții care asociază modulele unei arhitecturi depășite, importă diferite tehnologii terțe și încearcă să le combine, Bitdefender GravityZone a fost creată de la zero ca și platformă de administrare a securității unificată în mediile fizice, virtualizate și mobile. Include un design modular care permite servicii de securitate dedicate și flexibile, precum și administrarea în funcție de roluri.

Soluția include următoarele componente integrate:

 • GravityZone Control Center - platforma de administrare care oferă un punct unic de administrare a securității la nivelul întregii organizații.
 • Security for Endpoints - protejează stațiile de lucru și serverele Windows.
 • Security for Virtualized Environments - protejează sistemele oaspete virtualizate Windows și Linux, care rulează pe VMware, Citrix, Microsoft sau orice altă platformă de virtualizare
 • Security for Mobile Devices - permite adoptarea BYOD securizată, cu livrarea și controlul ușor a securității dispozitivelor mobile pentru administrarea eficientă.

Serviciul GravityZone SVE este obligatoriu sau pot alege orice serviciu de securitate?

GravityZone este 100% modular. Aceasta înseamnă că puteți alege serviciile pe care doriți să le licențiați, cu numărul necesar de unități pentru fiecare licență.

Chiar dacă GravityZone este furnizată ca și aplicație virtuală, instalarea acesteia nu este condiționată de activarea serviciului SVE. Cu toate acestea, dacă deja rulați sau doriți să instalați proiecte de virtualizare, vă recomandăm să implementați Security for Virtualized Environments (SVE).

Cu GravityZone veți beneficia de securitate eficientă și de o eficacitate superioară de administrare, din două direcții. Pe de o parte, reducerea sarcinilor, datorită administrării centralizate și beneficiilor de arhitectură cu instalarea simplă la cheie a aplicației virtuale GravityZone, mecanism încorporat de redundanță și scalabilitate și, pe de altă parte, servicii optimizate de securitate a virtualizării SVE care vă vor ajuta să atingeți obiectivele comerciale ale proiectelor de virualizare și să beneficiați la maximum de investițiile dumneavoastră.

GravityZone acceptă un mediu virtual combinat?

De exemplu, este necesară furnizarea securității pentru mașinile virtuale care rulează simultan pe VMware ESXi și Microsoft Hyper-V.

Da, cu serviciul Security for Virtualized Environments al GravityZone puteți administra toate tipurile de scenarii de virtualizare dintr-un singur punct de administrare. GravityZone Control Center este integrat cu VMware vCenter și Citrix XenCenter și este, de asemenea, compatibil cu numeroase alte platforme de virtualizare, cum ar fi Microsoft Hyper-V, KVM, RedHat Enterprise Virtualization sau Oracle Virtualization.

Cum pot testa soluția Bitdefender GravityZone?

Nu trebuie decât să vă înscrieți pentru o versiune de testare la //www.bitdefender.com/business/free-trials/2198/.

Veți primi un email de confirmare cu instrucțiuni și chei de licență de testare cu 50 de unități pentru fiecare serviciu.

Ce modele/opțiuni de licențiere sunt disponibile pentru Bitdefender GravityZone?

GravityZone este o soluție modulară care vă permite să achiziționați doar licențele necesare, atunci când aveți nevoie de acestea. Puteți licenția fiecare serviciu de securitate pentru numărul necesar de unități.

Opțiuni de licențiere:

 • Abonamente plătite în avans pentru 1, 2 sau 3 ani.
 • Se pot licenția unul, două sau toate serviciile de securitate.
 • GravityZone este licențiată pe modul, în funcție de numărul de unități pentru fiecare serviciu.
 • Control Center este furnizat gratuit cu orice Security Service.
 • Security for Virtualized Environment este licențiată pe:
  • Numărul de desktop-uri virtuale (VDI) și servere virtuale (VS) sau
  • Numărul de CPU fizice care se regăsesc în mediul fizic.
 • Security for Endpoints este licențiată pe număr de terminale fizice: desktop-uri și servere
 • Security for Mobile Devices este licențoatî pentru numărul de dispozitive mobile, iOS și Android.

Reducerile de volum se aplică pentru fiecare serviciu de securitate, începând de la nu mai mult de 15 unități.

Licențiere Security for Exchange

Security for Exchange este licențiat per număr de căsuțe de e-mail active (inclusiv camere, echipament și căsuțe de e-mail partajate). O căsuță de e-mail este luată în calcul o singură dată chiar dacă are mai multe adrese de e-mail (de ex. alias-uri) asociate. Licența permite instalarea protecției pe toate serverele Exchange suportate din cadrul organizației. În plus față de protecția Microsoft Exchange, licența acoperă și modulele de protecție pentru stații de lucru instalate pe server.

Cerințe de sistem

GravityZone Control Center este furnizat ca și aplicație virtuală și este disponibil în următoarele formate:

 • OVA (compatibil cu VMware vSphere, View)
 • XVA (compatibil cu Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
 • VHD (compatibil cu Microsoft Hyper-V)
 • Arhive TAR.BZ2 pentru KVM, Oracle sau RedHat Enterprise Virtualization

Suport pentru alte formate și platforme de virtualizare disponibil la cerere.

Cerințe hardware minime

Instalați aplicația virtuală GravityZone cu următoarea configurație hardware minimă:

 • CPU: 4 vCPU cu 2 GHz fiecare
 • Memorie RAM minimă: se recomandă 6 GB
 • 40 GB spațiu liber pe hard-disk

Conexiune Internet

Aplicația GravityZone necesită acces la Internet pentru actualizări și comunicări cu terminale de la distanță și mobile.

Cerințe pentru consola web Control Center

Pentru a accesa consola web Control Center, sunt necesare:

 • Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox 14+, Google Chrome 15+, Safari 5+ Rezoluție recomandată a ecranului: 1024x768 sau mai mare

Ghid de instalare vă oferă informații esențiale pentru a implementa GravityZone în rețeaua dumneavoastră.

Ghidul administratorului vă ajută să administrați și să monitorizați securitatea rețelei dumneavoastră cu GravityZone.

Ghidul raportorului vă arată cum să monitorizați securitatea rețelei dumneavoastră.

Ghid utilizatori Bitdefender Endpoint Security Tools este creat pentru a ajuta utilizatorii de Windows să execute scanări locale și să elimine programele malware din sistemele lor.

Ghid utilizatori Endpoint Security for Mac este creat pentru a ajuta utilizatorii de Mac să execute scanări locale și să elimine programele malware din sistemele lor.

Documentație API ajută dezvoltatorii să automatizeze fluxurile de lucru ale unei companii folosind API-urile Bitdefender GravityZone.