BAZAT PE NUTANIX ®,
PROTEJAT DE BITDEFENDER

CITIȚI PREZENTAREA SOLUȚIEI View Joint Webinar

Blueprint pentru un
Centru de date hiperconvergent securizat

În calitate de lider IT care se extinde, sunteți extrem de interesați de business enablement, disponibilitatea serviciilor și eficiența operațională. Aveți nevoie de o arhitectură IT care oferă o profitabilitate superioară, facilitează provisioning-ul eficient al serviciilor și oferă o scalare facilă, odată cu creșterea necesităților dumneavoastră. Acestea sunt motivele pentru care vă rulați centrul de date pe Nutanix.

O soluție certificată Nutanix AHV-Ready, Bitdefender GravityZone Security for Virtualized Environments (SVE) este pentru securitate ceea ce Nutanix este pentru infrastructură. Creată de la zero pentru un centru de date hiperconvergent, GravityZone ajută la asigurarea conformității, reducând costurile de operare, simplificând administrarea și eficientizând utilizarea infrastructurii în cloud-ul enterprise.

Nutanix

Securitate agilă pentru o infrastructură
agilă

GravityZone accelerează timpul de recuperare a investiției, prin automatizarea securității end-to-end, de la o implementare, configurație și actualizări simplificate pe platformă, la agent provisioning și aplicarea granulară a politicilor pe MV ale cloud-ului enterprise.

CHELTUIELI OPERAȚIONALE ȘI
COSTURI DE INFRASTRUCTURĂ REDUSE

GravityZone ajută în maximizarea profitabilității pentru investițiile în infrastructura hiperconvergentă.

Administrarea centralizată simplifică administrarea securității și oferă vizibilitate de pe un singur ecran pe întregul cloud enterprise.

Arhitectura eficientă a securității folosește doar o treime din resursele MV necesare pentru soluțiile de securitate, maximizând densitatea virtualizării și utilizarea infrastructurii. Amprenta mai mică reduce și cerințele hardware ale centrului de date.

Asistența extinsă pentru platforma centrului de date, incluzând Nutanix AHV și toți ceilalți hipervizori, sporește profitabilitatea pe infrastructura existentă.

AFLAȚI MAI MULTE
Gravityzone efficient linear scalability

SCALABILITATE LINIARĂ NELIMITATĂ

Asemeni Nutanix, GravityZone activează scalarea liniară eficientă. Capacitatea de a scala la cerere prin simpla implementare a unor Security Virtual Appliances (SVA) suplimentare oferind GravityZone scalabilitatea unică pentru a susține implementările de nivelul transferului.

PROTECȚIE MAXIMĂ

Atacurile avansate pot determina întreruperi ale centrului de date, neconformități cu reglementările și furtul sau distrugerea datelor importante, atingând daune medii de $4 milioane per încălcare, conform Studiului Institutului Ponemon 2016 privind costul încălcărilor de date. Bazat pe arhitectura Securității adaptive în straturi care îmbină, printre altele, învățarea automată brevetată și tehnicile de analiză comportamentală, s-a demonstrat că GravityZone prezice, previne, detectează, elimină și remediază amenințările avansate, cunoscute și necunoscute.

Cybersecurity Maximum Protection shield

SUCCESUL CLIENȚILOR

Aflați cum un furnizor de servicii medicale și-a securizat eficient infrastructura VDI bazată pe Nutanix cu Bitdefender.

CITIȚI STUDIUL DE CAZ

CONVINGEȚI-VĂ SINGURI

Urmăriți cum GravityZone Security for Virtualized Environments se instalează pe Nutanix în mai puțin de 5 minute.

Nutanix GravityZone integration Video link
Security for Virtualized Environments

GRAVITYZONE SECURITY FOR
VIRTUALIZED ENVIRONMENTS

Securitate care amplifică beneficiile infrastructurii Nutanix.

AFLAȚI MAI MULTE Descarcă o versiune de evaluare gratuită