Sporiți securitatea cibernetică din domeniul sănătății fără cheltuieli administrative asociate segmentului IT

Împiedicați atacurile cibernetice care vizează datele medicale folosind soluțiile de top Bitdefender

Healthcare cybersecurity solutions against modern cyber attacks

Soluții de securitate cibernetică în domeniul sănătății împotriva atacurilor cibernetice

Domeniul sănătății are o pondere de 27% din numărul total de breșe de securitate a datelor, cel mai mare volum în comparație cu toate celelalte industrii. Modificările peisajului de amenințări în ceea ce privește suprafața de atac, amenințările și provocările aduse de pandemia de Covid-19 și cererea de servicii de la distanță din partea pacienților și medicilor, au complicat lucrurile pentru departamentele de securitate IT din domeniul sănătății. Multe departamente de securitate IT au prea puțin personal, întrucât ocuparea posturilor de securitate IT durează cu 70% mai mult, comparativ cu alte industrii.

Infractorii cibernetici vizează dosarele medicale pentru că sunt pline de date confidențiale și sunt adesea vulnerabile la atacuri. Hackerii plătesc până la 250 de dolari pentru un singur dosar medical pe piața neagră. Asta înseamnă de 50 de ori mai mult decât pentru datele privind cardurile bancare. Care este motivul? Numerele de asigurare socială, datele personale, informațiile financiare și alte detalii importante care pot fi folosite pentru furtul de identitate sunt cuprinse într-o singură fișă medicală.

Descriere și caracteristici

Protejați datele pacienților. Consolidați procesele de conformitate

Profitați la maximum de bugetul pentru securitatea IT folosind suita puternică de produse Bitdefender, creată special pentru organizațiile de sănătate. Securizați-vă dosarele electronice de sănătate în format electronic și investițiile în dispozitive medicale cu:

 • tehnologie puternică de învățare automată (machine learning)
 • cele mai bune funcții de detecție și răspunsla nivel de endpoint
 • analiza de ultimă generație a traficului în rețea
 • administrarea rapidă a patch-urilor, economisind timp
 • full disk encryptionși multe altele!

Bucurați-vă de confortul siguranței cu nivelurile multiple de detecție și prevenție de la Bitdefender împotriva unor amenințări precum:

 • ransomeware avansat
 • malware polimorf și fără fișiere
 • breșe de securitate, furturi sau pierderi accidentale de date și alte tactici periculoase de hacking.

Ocupați-vă în mod eficient de noile provocări în materie de securitate din domeniul sănătății pentru a păstra conformitatea cu standardele HIPAA, PCI sau NIST și să evitați sancțiunile normative.

Protejați-vă întreaga gamă
de dispozitive medicale.

Stabiliți un standard de securitate consecvent, care să acopere întreaga infrastructură.

Folosiți Bitdefender pentru a proteja eficient:

 • implementări în cloud-ul public
 • dispozitive medicale conectate
 • desktop-uri
 • laptop-uri
 • tablete
 • smartphone-uri
 • servere

Spre deosebire de soluțiile de securitate tradiționale,Bitdefender protejează echipamentele medicale specializate.

Protejați-vă investițiile pe termen lungîn pompe de insulină conectate, aparate de imagistică prin rezonanță magnetică și alte aparaturi medicale folosind suita completă de securitate Bitdefender.

Integrați fluxurile de lucru.
Reduceți substanțial cheltuielile administrative asociate domeniului IT

Încurajați echipa de securitate IT a companiei dumneavoastră să automatizeze sarcinile repetitiveși să rezolve mai rapid probleme cheie.

Diminuați timpul de configurare, administrare și raportarefolosind un singur agent. Consola de administrare centralizată Bitdefender integrează toate sarcinile de lucru fizice, virtualizate și în cloud.

Eficientizați sarcinile de securitate din domeniul sănătății cu Bitdefender și:

 • răspundeți automatla amenințările confirmate
 • reduceți numărul de alertedeclanșate de evenimente suspecte, neconfirmate
 • luați decizii mai bune cu ajutorul celor mai performante funcții de detecție și răspuns la nivel de endpoint existente pe piață

transformați instrumentele puternice de analiză a traficului în rețea pentru a identifica și prioritiza riscurile

Best IT security for Healthcare Industry

Alegeți cel mai bun furnizor de securitate

Se așteaptă ca industria sănătății să cheltuiască 134 de miliarde de dolari pentru securitatea cibernetică până în 2026, mulți dintre responsabilii cu securitatea informațiilor (CISO) recunoscând că bugetele trebuie să fie utilizate mai eficient pentru evaluarea lacunelor de securitate, comparativ cu tacticile reactive și ulterioare breșelor de securitate.

Jumătate din organizațiile de sănătate și-au crescut investițiile în securitatea cibernetică în ultimele 12 luni, iar 66% plănuiesc să își crească investițiile în decursul următorului an.

Rezolvarea acestei necesități imperative devine mai ușoară atunci când alegeți un lider în securitatea pentru endpoint-uri.

Noi, cei de la Bitdefender, vă ajutăm să vă protejați dosarele electronice de sănătate/fișele medicale în format electronic împotriva atacurilor sofisticate, fără ca munca departamentului dumneavoastră IT să fie îngreunată.

Autoritățile din industria securității apreciază soluțiile oferite de compania noastră pentru că reușesc:

 • să economisească timp din perspectiva administrării;
 • să asigure o protecție completă;
 • opriți ransomware-ul, phishing-ul și atacurile targetate
 • și să securizeze dispozitivele medicale specializate.

Asociația are încredere în Bitdefender să protejeze endpoint-urile esențiale pentru îngrijirea pacienților

Produse recomandate

Gravityzone Security for
Virtualized Environments

Configurați rapid securitatea adaptivă care combină cea mai bună protecție cu cel mai înalt nivel de performanță.

OBȚINEȚI VERSIUNEA DE EVALUARE GRATUITĂ

GravityZone
Ultra Plus

Soluția eXtended Detection and Response blochează atacurile sofisticate și crește rezistența cibernetică la nivelul endpoint-urilor, rețelei și sarcinilor de lucru în cloud.

AFLAȚI MAI MULTE

Servicii administrate de detecție și răspuns (MDR)

Obțineți rezultate superioare de securitate cu detecția și remedierea atacurilor avansate, livrate 24 de ore pe zi de către o echipă SOC cu experiență.

AFLAȚI MAI MULTE

Dumneavoastră luați deciziile de securitate strategică.
Noi vă oferim contextul.

Securitate vs. conformitate: Înțelegerea diferenței dintre respectarea criteriilor de referință și utilizarea celor mai bune practici.

Formați-vă o idee clară despre principalele aspecte ale securității specifice domeniului sănătății care afectează și compania dumneavoastră.

Descoperiți cum reușesc autoritățile de reglementare să țină pasul cu peisajul amenințărilor în continuă creștere și când e important să priviți dincolo de conformitate pentru a proteja datele pacienților.

Aveți în continuare întrebări?

Contactați-ne prin telefon, chat sau e-mail. Echipa noastră dedicată de asistență este aici pentru a vă ajuta să instalați, să configurați și să beneficiați de cea mai bună experiență Bitdefender.

Asistență

Știri din domeniu