Ce este securitatea cibernetică în domeniul sănătății? Protecție esențială pentru date, dispozitive și procese.

securitatea datelor pacientului

Protejați datele pacienților împotriva ransomware-ului

Securizați rapoartele medicale electronice și dosarele medicale (EHR/EMR) cu detecție să răspuns la nivel de endpoint și patch management— susținute de tehnologie machine learning avansată și automatizare. Cele peste 30 de niveluri de tehnologie de prevenție și detecție de la Bitdefender protejează organizațiile din domeniul medical împotriva ransomware-ului, atacurilor malware fără fișiere și a altor atacuri moderne și facilitează conformitatea cu cerințele cheie de reglementare, inclusiv HIPAA, PCI și NST.

securitatea dispozitivelor medicale

Securizați dispozitivele medicale specializate

Stabiliți standarde consecvente de securitate cibernetică în domeniul medical la nivelul întregii dumneavoastră infrastructuri, folosind o singură platformă. Protejați laptop-urile, desktop-urile, tabletele, smartphone-urile și serverele, precum și instalările în cloud-ul public, împotriva atacurilor cibernetice care vizează spitalele. Soluțiile noastre complete securizează chiar și echipamente medicale specializate conectate la internet, cum ar fi pompele de insulină conectate și scanerele IRM, pentru a vă proteja investiția pe termen lung.

software complet de securitate pentru sănătate

Integrați fluxurile de lucru și reduceți impactul asupra resurselor

Automatizați sarcinile repetitive, ajutându-vă echipa de IT să răspundă mai rapid la problemele critice legate de securitatea informațiilor din domeniul medical. Diminuați timpul de configurare, administrare și raportare cu ajutorul consolei noastre centralizate—integrați workload-urile dumneavoastră fizice, virtuale și în cloud într-o singură vizualizare. Răspundeți automat la amenințările de securitate cibernetică confirmate din domeniul sănătății, reduceți alertele agasante cauzate de amenințările neconfirmate, utilizați analize puternice ale traficului din rețea pentru a identifica și ierarhiza riscurile și a lua decizii mai bune.

Rămâneți cu un pas înaintea infractorilor cibernetici

  • Date atractive
  • Extinderea suprafeței de atac
  • Resurse limitate
securitate automatizată pentru datele pacientului și dispozitivele medicale

Automatizați și accelerați răspunsul

Dosarele medicale conțin peste 50 de tipuri de informații cu caracter personal pe care infractorii cibernetici le consideră a fi extrem de valoroase. De aceea, această industrie se confruntă cu 27% dintre toate breșele de securitate a datelor—mai mult decât oricare alta. Rămâneți cu un pas înaintea atacurilor din ce în ce mai sofisticate și mai frecvente, folosind securitate de top pentru endpoint-uri. Bitdefender oferă capabilități de detecție și prevenție pe niveluri multiple împotriva ransomware-ului avansat, malware-ului polimorf și fără fișiere și a altor tactici periculoase de hacking care duc la furtul sau pierderea de date.

vizibilitate deplină asupra incidentelor de securitate cibernetică

Centralizați vizibilitatea și controlul

Cu transformarea digitală, IoT și dispozitive conectate, cum ar fi instrumente de monitorizare a glucozei și insulinei și echipamente de imagistică, suprafața de atac crește—la fel și riscurile. Tele-medicina utilizează workload-uri în cloud, ceea ce crește și mai mult expunerea. Pentru a vă proteja pacienții, organizația și investițiile, aveți nevoie de o singură soluție centralizată de securitate cibernetică care să vă apere întreaga suprafață de atac. Bitdefender protejează endpoint-urile tradiționale, cum ar fi computerele și tabletele, precum și echipamentele foarte valoroase, care se adresează schimbărilor de așteptări ale pacienților și ale workload-urilor în cloud.

Soluții optimizate de securitate cibernetică pentru companiile din domeniul sănătății

Optimizați fluxurile de lucru și reduceți impactul asupra resurselor

E dificil să țineți pasul cu atacurile cibernetice fără să vă suprasolicitați echipa de IT sau să cheltuiți prea mult din bugetul alocat pentru domeniul sănătății. Numai în anul 2019, totalul pierderilor anuale cauzate de atacurile cibernetice a fost de 25 de miliarde de dolari.1 Iar insuficiența instrumentelor de automatizare duce la lacune de vizibilitate la nivelul endpoint-urilor, rețelei și infrastructurii în cloud. Tehnologia machine learning face toată diferența. Bitdefender utilizează analize puternice pentru a identifica și ierarhiza automat riscurile, reducând semnificativ impactul asupra resurselor IT—fără a compromite securitatea.

Notă de subsol

1 Atacul Bashe: Infectare globală cu malware contagios’, raport elaborat de Cyber Risk Management (CyRiM).

Soluții complete care vă scapă de griji

Securitate cloud și server pentru întreprinderile din domeniul sănătății

Cloud and Server Security

Securizați workload-urile în cloud oriunde, cu securitate performantă, independentă de platformă, concepută pentru mediile dinamice din cloud.

GravityZone Business Security Enterprise - pentru companiile din industria sănătății

GravityZone Business Security Enterprise

Obțineți cel mai înalt nivel de prevenție, detecție extinsă și răspuns (corelare la nivelul endpoint-urilor), cu vizibilitate asupra evenimentelor și incidentelor de securitate.

Servicii de detectare și răspuns gestionate pentru companiile din industria sănătății

Managed Detection and Response

Bazați-vă pe informații globale și experți de threat-hunting pentru monitorizare, detecție și prevenție 24x7, plus remediere automatizată.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
 Spitalul Universitar - testimonial bitdefender cybersecurity

„Nu există soluții de protecție a sarcinilor în cloud mai bune decât GravityZone, așadar va reprezenta în continuare un element cheie.”

 

James Slaven, Head of IT

Luton and Dunstable (L&D) University Hospital
Tauernklinikum GMBH - testimonial bitdefender cybersecurity

„Pentru că Bitdefender ne-a oferit întotdeauna rezistență și securitate, am fost convinși că datele și sistemele noastre vor fi protejate, chiar dacă unitățile noastre medicale s-au confruntat cu un număr mare de pacienți infectați cu Covid-19. Iar încrederea noastră nu a fost trădată, căci nu am avut nicio problemă.”

Mario Fersterer, Deputy Chief, IT and Head of IT Infrastructure

Tauernklinikum GMBH
Specialist ortopedic Louisiana - testimonial bitdefender cybersecurity

„Bitdefender reușește cu succes să blocheze malware-ul și amenințările înainte ca acestea să ajungă pe mașinile noastre. Chiar dacă există o mică încetinire a procesării la nivelul endpoint-urilor, Bitdefender mă alertează rapid, astfel încât să pot identifica și remedia imediat problema.”

Jimmy Blanco, Systems Administrator

Louisiana Orthopedic Specialists
Asociația de sănătate a angajaților guvernamentali - testimonial bitdefender cybersecurity

„Bitdefender poate bloca amenințările cu o eficiență extrem de ridicată. E foarte ușor de configurat și rulat. Am consolidat stațiile de lucru și serverele—totul este centralizat și protejat. Iar consola este mult mai ușor de utilizat decât orice am folosit până acum.”

 

Josh Gilliland, Security Analyst Team Lead

Government Employees Health Association
Great Expressions Dental Centers - mărturie bitdefender cybersecurity

„Bitdefender ne protejează în mod fiabil compania aflată în proces de extindere, eliminând « taxa de performanță » impusă de soluțiile de securitate anterioare asupra infrastructurii noastre. De asemenea, ajută personalul IT să economisească timp în administrarea securității și să se poată concentra pe proiectele strategice.”

Kevin Schokorka, Director, IT Operations

Great Expressions Dental Centers
Saint Francis Healthcare

„Când au început atacurile WannaCry și Petya, compania noastră a primit un e-mail proactiv de la Bitdefender, prin care am fost anunțați că definițiile lor de viruși au fost actualizate, iar compania noastră e protejată. Aceasta a liniștit pe toată lumea, mai ales în contextul breșelor de securitate produse la alte spitale.”  

—Phillip Yarbo, Network Systems Engineer, Saint Francis Healthcare System

Saint Francis Healthcare

Specialist ortopedic Louisiana - testimonial bitdefender cybersecurity

„Nu numai comoditatea ne-a făcut să continuăm să folosim Bitdefender în toți acești ani. Avem încredere totală în eficiența protecției pe care ne-o asigură.”

—Marcel Übachs, Head of IT, Lebenshilfe Heinsberg e.V.

Lebenshilfe Heinsberg e.V.

Resurse

Bitdefender
Webinar

Aflați cum să accelerați conformitatea și să sporiți eforturile de securitate

Alăturați-vă Bitdefender și Societății Healthcare Information and Management Systems pentru a obține recomandări de la experți în ceea ce privește remedierea principalelor riscuri ale companiei dumneavoastră. 

Aflați mai multe
Aflați mai multe Whitepaper

Întrunirea cerințelor de bază vs. respectarea celor mai bune practici

Aflați mai multe
Aflați mai multe Blog

Cum poate securitatea cibernetică în domeniul sănătății să contribuie la inovație

Aflați mai multe