GravityZone

Pentru Furnizorii de servicii

Furnizorii de servicii ISP/Telco sau Cloud obțin venituri și se diferențiază prin găzduirea
consoldei în cloud de securitate Bitdefender GravityZone și oferind protecție imbatabilă

Solicitați o perioadă de testare

Obțineți venituri și diferențiați-vă!

Atacurile din ce în ce mai frecvente și sofisticate sunt un motiv de preocupare pentru organizațiile de orice dimensiuni.

Acum, este ușor să adăugați securitate de pe un panou de lucru web de la distanță la serviciile pe care le oferiți clienților companii sau partenerilor de canal. Găzduirea consolei în cloud GravityZone Control Center cu mai mulți utilizatori vă oferă control și conformitate suprioare cu reglementările referitoare la date.

Citiți fișa de produs

Protejați-vă fluxurile de lucru oriunde ați fi!

Când clienții dumneavoastră trec de la centrele de date tradiționale la cloud-ul privat, public sau hibrid, devine dificil să se asigure politici consecvente de securitate și vizibilitatea, iar preocupările cresc.

Reduceți riscurile de securitate și susțineți conformitatea și vizibilitatea folosind o singură consolă GravityZone pentru administrarea protecției pentru mașini, indiferent dacă sunt în cloud-uri private, publice sau hibrid. Bitdefender este integrat cu AWS și oferă o prevenire optimizată a amenințărilor pentru VMware, Citrix și alte hipervizoare

Protecție și performanță demonstrate

Timp de mai mult de 8 ani, Bitdefender a dezvoltat și perfecționat algoritmi de învățare automată, oferind o securitate adaptivă în straturi pentru stații de lucru, care este constant prima din punctul de vedere al protecției și performanței.

Testele LoginVSI arată că securitatea optimizată Bitdefender are cel mai mic impact asupra resurselor de calcul, în timp ce Bitdefender Endpoint Security a obținut premiul AV-Test pentru cea mai bună performanță pentru 3 ani la rând.

Utilizați plata lunară simplă pentru licențiere!

Alăturându-se Programului Bitdefender Service Provider, partenerii pot utiliza produse eligibile și primesc factura la finalul lunii doar pentru sistemele protejate pe parcursul lunii respective.

Modelul de plată per utilizare fluidizează operațiunile și elimină necesitatea de procurare sau modificare a licențelor pentru fiecare client individual.

Solicitați o perioadă de testare