Live News

Laboratoarele Bitdefender descifrează mecanismele celui mai recent ransomware GandCrab – mai mult de 20.000 de victime sunt deja salvate. Obține noul instrument ›

Protect your virtualized environment

Securitate pentru infrastructura de avangardă

Transformarea digitală, modelele de afaceri bazate pe cloud și presiunile de scurtare a timpului de introducere pe piață determină o schimbare tectonică la nivel de companie. Pentru a ține pasul, IT-ul își schimbă rolul de la exercitarea controlului la furnizarea de servicii care facilitează inițiativele de afaceri. Centrul de date, un pilon al modernizării IT, evoluează pentru a oferi IT-ului resurse de calcul, de stocare și de rețea puternice, dar flexibile, de care are nevoie pentru a sprijini dezvoltarea afacerii.

Acest centru de date de ultimă generație necesită o nouă abordare în privința securității. Astfel, soluția Bitdefender GravityZone a fost proiectată pentru a proteja infrastructura definită de software, hiperconvergentă și cloud, sporind totodată agilitatea, eficiența și performanța. Citiți whitepaper-ul „Arhitecturile hibride impun cerințe noi în materie de securitate” pentru a afla mai multe despre tehnologiile de transformare pentru centrele de date, preocupări pertinente de securitate și abordarea unică a GravityZone pentru soluționarea acestora. afișează mai puțin
citește

CITIȚI DOCUMENTUL DE INFORMARE IDC

Descriere și caracteristici

PROTECȚIE PREMIATĂ, DE AVANGARDĂ

Protecție premiată, de avangardă

Eficacitate inegalabilă a securității

GravityZone se clasează în mod constant în topul testelor independente datorită eficacității sale împotriva amenințărilor avansate și a rezultatelor false pozitive.

Multiple niveluri de protecție de avangardă

GravityZone utilizează tehnologii precum controlul aplicațiilor, administrarea patch-urilor, învățarea automată (machine learning) configurabilă, sandbox rețea și altele pentru a reduce suprafața de atac și pentru a detecta, investiga și remedia amenințările cunoscute și necunoscute.

Funcție integrată de administrare a patch-urilor

Optimizată cu un modul de administrare a patch-urilor, GravityZone sporește rezistența infrastructurii, oferind funcții precum descoperirea și caracterizarea automată a vulnerabilităților, precum și cea mai mare gamă de patch-uri pentru sistemele de operare, aplicații terțe și „golden images”.

POTRIVIRE PERFECTĂ CU INFRASTRUCTURA DVS. VIRTUALĂ ȘI CLOUD

Potrivire perfectă cu infrastructura dvs. virtuală și cloud

Compatibilitate universală

Soluția GravityZone este compatibilă cu toate mediile centrelor de date, indiferent dacă acestea sunt construite pe bază de VMware® ESXi, Microsoft® Hyper-V, Citrix® XenServer, Nutanix AHV, KVM, RedHat® Enterprise Virtualization sau orice altă soluție de virtualizare. În plus, este compatibilă cu numeroase platforme IaaS de tip cloud, precum AWS® și Azure®. Un lucru foarte important, GravityZone poate proteja mai mulți hypervisori, mai multe cloud-uri și mai multe sisteme de operare gazdă din aceeași instalare, devenind astfel soluția optimă de securitate pentru fluxurile de lucru din cloud în cazul mediilor hibride heterogene.

OPERAȚIUNI DE SECURITATE RAPIDE ȘI EFICIENTE

Operațiuni de securitate rapide și eficiente

Administrare simplă și centralizată

Soluție cu un singur agent și o singură consolă, GravityZone centralizează administrarea securității, asigurând vizibilitatea permanentă și aplicarea consecventă a politicilor în cadrul cloud-ului hibrid.

Agilitate prin automatizare

GravityZone sporește viteza de instalare și automatizează fluxurile de lucru în materie de securitate la scară mare prin intermediul integrării cu instrumente de administrare a infrastructurii, precum AWS EC2, Citrix® XenServer, Nutanix® Prism și VMware® vCenter Server.

NIVEL MAXIM AL RATEI DE UTILIZARE A INFRASTRUCTURII ȘI RENTABILITĂȚII INVESTIȚIEI

Nivel maxim al ratei de utilizare a infrastructurii și rentabilității investiției

Arhitectură simplă și eficientă

Concepută de la bun început pentru mediile virtualizate și cloud, GravityZone folosește un singur set de instrumente de securitate în cadrul sistemului gazdă, cu impact redus asupra resurselor, în locul metodei tradiționale bazate pe mai mulți agenți care îngreunează sistemul. Sarcinile care necesită multe resurse sunt transferate într-o aplicație SVA (Security Virtual Appliance), care efectuează analiza centralizată a amenințărilor și menține algoritmi de detecție pentru mai multe mașini virtuale, eliminând duplicarea eforturile de securitate. Transferul sarcinilor de scanare, combinată cu algoritmi de salvare în memoria cache și euristică brevetate, minimizează „taxa” de securitate asupra resurselor de infrastructură.

Creșterea cu 35% a densității virtualizării

GravityZone transferă sarcinile cu impact mare asupra resurselor către un server de securitate dedicat, eliberând procesorul, memoria, I/O și capacitatea rețelei pentru a permite configurarea mai multor mașini virtuale pe fiecare gazdă.

PERFORMANȚĂ A INFRASTRUCTURII ȘI EXPERIENȚĂ DE UTILIZARE DE NIVEL SUPERIOR

Performanță a infrastructurii și experiență de utilizare de nivel superior

Pornire mai rapidă, conectări mai rapide, răspuns mai rapid al aplicațiilor

GravityZone își minimizează amprenta în interiorul mașinii virtuale prin intermediul unui agent unic, al euristicii antimalware brevetate și al algoritmilor de salvare în memoria cache, care fac ca efortul antimalware să aibă un impact mai redus asupra resurselor. În consecință, aplicațiile au mai multe resurse de CPU, memorie și IOPS, care reduc drastic latența și îmbunătățesc experiența utilizatorului.

SCALABILITATE ȘI REZILIENȚĂ LA NIVEL DE OPERATOR

Scalabilitate și reziliență la nivel de operator

SCALABILITATE LINIARĂ NELIMITATĂ

Arhitectura modulară a soluției GravityZone oferă scalabilitatea necesară pentru a asigura implementări la nivel de operator. Platforma se poate extinde la cerere în mod liniar și eficient prin adăugarea de aplicații de securitate virtuală (SVA) sau prin multiplicarea rolurilor de server în Control Center, dacă este necesar.

Nivel ridicat de disponibilitate și reziliență

Designul platformei GravityZone (bazat pe mai multe instanțe de servere de baze de date, de comunicații și web cu redundanță încorporată) asigură rezistența sa intrinsecă. În plus, distribuția automată a sarcinilor, pe bază pe politică, la nivel de SVA elimină punctele nevralgice fără alternativă la nivel de sistem, asigurând o securitate neîntreruptă și o rată de disponibilitate ridicată (configurată și controlată de la o singură consolă).

RENTABILITATE MAI MARE A INVESTIȚIILOR ÎN SECURITATE

Rentabilitate mai mare a investițiilor în securitate

Fără costuri ascunse

GravityZone include tot ce aveți nevoie pentru implementarea și executarea soluției de securitate, fără a fi nevoie, de exemplu, de achiziționarea de licențe suplimentare pentru baze de date.

Opțiune de licențiere pe bază de procesor

Pentru a contribui la reducerea costurilor de securitate în medii cu densitate sporită, cum ar fi infrastructura VDI (Virtual Desktop Infrastructure), GravityZone oferă licențe bazate pe procesor, care oferă economii semnificative comparativ cu modelul bazat pe mașini virtuale,

Consola cloud găzduită de Bitdefender

Pentru a economisi resursele financiare și tehnice necesare pentru mentenanța GravityZone Control Center, Bitdefender pune la dispoziție servicii de găzduire și actualizări la consola cloud fără costuri suplimentare.

Doriți să aflați mai multe?

DESCĂRCAȚI FIȘA DE PRODUS

Resurse

Înapoi Înainte
VIZUALIZEAZĂ TOATEAFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

Straturi suplimentare de protecție

Înapoi Înainte

Documentație

GHID DE INSTALARE GRAVITYZONE

Ghidul de instalare GravityZone oferă informații esențiale despre cum să configurați GravityZone în rețeaua dvs.

GHIDUL ADMINISTRATORULUI GRAVITYZONE

Ghidul utilizatorului GravityZone - resursă avansată pentru administratorii de rețea

GHIDUL UTILIZATORULUI BITDEFENDER ENDPOINT SECURITY TOOLS

Ghidul utilizatorului Bitdefender Endpoint Security Tools este conceput pentru a ajuta utilizatorii de Windows să execute sarcini de scanare locală și să elimine programele malware de pe sistemele lor.

DOCUMENTAȚIA API

Documentația API ajută dezvoltatorii să automatizeze fluxurile de lucru ale unei companii folosind API-urile Bitdefender GravityZone.

Încercați GravityZone Security for Virtualized Environments pentru a experimenta securitatea inegalabilă, ușurința în utilizare și performanța de primă clasă.

ÎNCERCAȚI ACUM

Suntem aici pentru dvs.

Prin telefon, web, chat sau e-mail, echipa noastră dedicată de asistență este
aici pentru a vă ajuta cu instalarea, implementarea și orice alte
întrebări ați mai putea avea.

Asistență