BITDEFENDER SANDBOX ANALYZER ON-PREMISES

Perfecționați-vă postura de securitate împotriva atacurilor avansate

Sandbox security technology

Tehnologie Sandbox locală de generație următoare, ce oferă capacități inegalabile de vizualizare și raportare a atacurilor, concepută pentru companii flexibile și dinamice

Bitdefender Sandbox Analyzer este o soluție de securitate Sandbox de generație următoare, care îmbunătățește postura de protecție a unei organizații împotriva atacurilor avansate sofisticate prin capabilități inegalabile de detecție și raportare a amenințărilor persistente nedetectate de soluțiile tradiționale, care încearcă să pătrundă în rețea.

Furnizată sub forma unei aplicații virtuale la nivel local, această soluție se poate conecta instantaneu la arhitectura de securitate existentă sau poate fi combinată cu alte niveluri suplimentare de securitate Bitdefender, putând fi extinsă cu ușurință pe măsură ce infrastructura dumneavoastră evoluează. afișează mai puțin
citește

Descriere și caracteristici

Tehnologie integrată premiată

În loc să integreze tehnologiile unor producători terți, pentru care serviciile de asistență pot fi întrerupte sau care pot deveni depășite odată cu trecerea timpului, Bitdefender Sandbox Analyzer On-premises este conceput în totalitate pe baza unor tehnologii Bitdefender premiate, dezvoltate pe plan intern, și pe baza fluxurilor de informații interne cu privire la amenințări.

Caracteristici de ultimă generație de vizualizare a amenințărilor

Bitdefender Sandbox Analyzer include un grafic unic, cuprinzător și elegant, care oferă o vedere completă asupra fiecărei detectări și asupra contextului acesteia. Personalul IT poate afla dacă mostra prezintă un comportament persistent, prin afișarea istoricului modificărilor pe care încearcă să le aducă sistemului, grafice de tip arbore și chiar o captură de ecran a mesajului sau erorii vizualizate de utilizator pe măsură ce sistemul acestuia este infectat - cum ar fi mesajul generat de ransomware.

Analiză în Sandbox personalizată, bazată pe modele de tip „golden image”

Capacitatea de a suporta mai multe modele de tip „golden image” va permite administratorilor să emuleze diferite configurații pe instanțele Sandbox, de la configurațiile de tip „golden image” pentru producție la cele pentru execuție, asigurând detectarea prealabilă a oricărui atac care ar putea afecta configurațiile sau aplicațiile dvs. specifice.

Filtrare prealabilă pentru scanare optimă

Această soluție include un mecanism care identifică fișierele suspecte și elimină scanarea redundantă, asigurându-se că numai fișierele necunoscute și relevante sunt trimise spre analiză.

Tehnologii de generație următoare de detecție a amenințărilor avansate

Fiind o soluție Sandbox de generație următoare, Bitdefender Sandbox Analyzer On-premises include tehnologii moderne de învățare automată (machine learning), rețelele neuronale și sisteme de analiză comportamentală care asigură o izolare rapidă și precisă a amenințărilor.

Scalabilitate verticală

Concepută sub forma unei aplicații virtuale, soluția Bitdefender Sandbox Analyzer poate fi extinsă cu ușurință pentru a susține fluxuri tot mai mari de date, care să poată fi suportate de sistemul gazdă hardware dedicat.

Licențiere eficientă pe bază de mașini virtuale

Bitdefender Sandbox Analyzer oferă un sistem de licențiere foarte simplu, pe bază de mașini virtuale, permițând o flexibilitate maximă în cazul creșterii consumului. O singură mașină virtuală va detona un singur fișier.

Scalabilitate orizontală

Scalabilitatea nelimitată poate fi obținută prin creșterea numărului de instanțe Sandbox, menținând totodată o administrare centralizată a întregii rețele Sandbox în cadrul unei console unice.

Doriți să aflați mai multe?

DESCĂRCAȚI FIȘA DE PRODUS

Arhitectură

Fișă de produs Sandbox Analyzer, versiunea locală

Specificații

Server gazdă dedicat de tip „bare-metal”

Server gazdă dedicat de tip „bare-metal”, care rulează o arhitectură CPU x86 (orice producător de hardware) cu hypervisor VMware ESXi sau versiune gratuită a soluției ESXi

Minim 2 NIC-uri pentru fiecare sistem gazdă

Sunt necesare minim 2 plăci de rețea (NIC - Network Interface Card) pentru fiecare sistem gazdă (una pentru administrare și cealaltă pentru rețea de detonare):
- Rețelele care corespund celor 2 NIC-uri trebuie să fie izolate una de cealaltă
- Rețeaua de detonare ar trebui să aibă o conexiune la internet

Dacă vreți să vă bucurați de avantajele
Sandbox Analyzer,
parcurgeți acest ghid rapid:

CERE UN DEMO

Suntem aici pentru dvs.

Prin telefon, web, chat sau e-mail, echipa noastră dedicată de asistență este
aici pentru a vă ajuta cu instalarea, implementarea și orice alte
întrebări ați mai putea avea.

Asistență