BITDEFENDER SANDBOX ANALYZER ON-PREMISES

Transmitere automată. Detecție bazată pe tehnologie AI. Răspuns integrat

Tehnologie de securitate sandbox

Sandbox de generație următoare, bazat pe tehnologie AI, cu funcții avansate de detecție, raportare și vizibilitate a atacurilor.

Bitdefender Sandbox Analyzer este o soluție de securitate care îmbunătățește postura de protecție a unei organizații împotriva atacurilor sofisticate sau targetate prin capabilități avansate de detecție și raportare a amenințărilor persistente nedetectate de soluțiile tradiționale, care încearcă să pătrundă în rețea.

Furnizată sub forma unei aplicații virtuale on-premises, această soluție se integrează în arhitectura de securitate existentă sau poate fi combinată cu alte niveluri suplimentare de securitate Bitdefender și extinsă cu ușurință pe măsură ce infrastructura dumneavoastră evoluează. afișează mai puțin
citește


Furnizată sub forma unei aplicații virtuale on-premises, această soluție se integrează în arhitectura de securitate existentă sau poate fi combinată cu alte niveluri suplimentare de securitate Bitdefender și extinsă cu ușurință pe măsură ce infrastructura dumneavoastră evoluează.

Descriere și caracteristici

Bazată pe tehnologie AI, analiză comportamentală și informații despre amenințări

Fiind o soluție Sandbox de generație următoare, Bitdefender Sandbox Analyzer On-premises include tehnologii moderne de învățare automată (machine learning), rețelele neuronale și sisteme de analiză comportamentală care asigură o izolare rapidă și precisă a amenințărilor.

Conceput și perfecționat pe plan intern

În loc să integreze tehnologiile unor producători terți, pentru care serviciile de asistență pot fi întrerupte sau care pot deveni depășite odată cu trecerea timpului, Bitdefender Sandbox Analyzer On-premises este conceput în totalitate pe baza unor tehnologii Bitdefender brevetate și valorifică totodată tehnologia Bitdefender Advanced Threat Intelligence.

Scalabilitate pe verticală și orizontală

Executată ca o aplicație virtuală, Bitdefender Sandbox Analyzer poate fi extinsă cu ușurință pentru a sprijini creșterea fluxurilor de date care pot fi suportate de sistemul gazdă de tip hardware. Scalabilitatea aproape nelimitată poate fi obținută prin creșterea numărului de instanțe Sandbox concomitent cu asigurarea unei administrări centralizate a întregii rețele Sandbox dintr-o singură consolă (GravityZone).

Se integrează cu arhitectura de securitate existentă

Sandbox-ul on-premises se integrează în mod nativ cu GravityZone și, prin intermediul API-urilor, asigură o integrare extinsă cu soluțiile de securitate produse de terți. Integrarea în arhitectura de securitate nu numai că automatizează transmiterea fișierelor, ci permite și răspunsul autonom în cazul în care sunt detectate amenințări.

Instrumente de vizualizare și raportare detaliată

Bitdefender Sandbox Analyzer include un grafic unic, cuprinzător și elegant, care oferă o vedere completă asupra fiecărei detectări și asupra contextului acesteia. Personalul IT poate afla care este comportamentul amenințării și poate afișa istoricul modificărilor pe care încearcă să le aducă sistemului, grafice de tip arbore și chiar o captură de ecran a mesajului sau erorii vizualizate de utilizator pe măsură ce sistemul acestuia este infectat - cum ar fi mesajul generat de ransomware.

Capacitate extinsă de a suporta mai multe fișiere și rată de procesare personalizabilă

Bitdefender extinde gama de fișiere acceptate de Sandbox pentru a face soluția eficientă împotriva unei game largi de vectori de atac, inclusiv aplicații, documente, arhive, e-mailuri și scripturi rău-intenționate.

Selectarea conținutului și trimiterea automată a fișierelor

Soluția include un mecanism care identifică fișierele suspecte și elimină scanarea redundantă, asigurându-se că doar fișierele necunoscute și relevante sunt trimise spre analiză. Transmiterea automată de fișiere este posibilă datorită senzorilor de rețea integrați, compatibilității cu protocolul ICAP și integrării cu GravityZone: transmiterea automată de către agentul instalat pe endpoint sau din carantina centralizată.

Compatibilitate cu imagini VM personalizate pentru replicarea configurațiilor reale

Capacitatea de a suporta mai multe modele de tip „golden image” permite administratorilor să emuleze diferite configurații pe instanțele Sandbox, de la configurațiile de tip „golden image” pentru producție la cele pentru execuție, asigurând detectarea prealabilă a oricărui atac care ar putea afecta configurațiile sau aplicațiile dvs. specifice.

Doriți să aflați mai multe?

DESCĂRCAȚI FIȘA DE PRODUS

Arhitectură

Fișă de produs Sandbox Analyzer, versiunea On-Premises

Specificații

Server gazdă dedicat de tip „bare-metal”

Server gazdă dedicat de tip „bare-metal”, care rulează o arhitectură CPU x86 (orice producător de hardware) cu hypervisor VMware ESXi

Minim 2 NIC-uri pentru fiecare sistem gazdă

Sunt necesare minim 2 plăci de rețea (NIC - Network Interface Card) pentru fiecare sistem gazdă (una pentru administrare și cealaltă pentru rețea de detonare):
- Rețelele care corespund celor 2 NIC-uri trebuie să fie izolate una de cealaltă
- Rețeaua de detonare ar trebui să aibă o conexiune la internet

Dacă vreți să vă bucurați de avantajele
Sandbox Analyzer,
parcurgeți acest ghid rapid:

CERE UN DEMO

Aveți în continuare întrebări?

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră? Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere.

Asistență