gravity zone security for mobile

GravityZone Security for Mobile Devices

Protejați dispozitivele mobile utilizate de compania dvs. pe toate platformele, din orice locație. Permiteți extinderea cu ușurință a politicilor de securitate la orice număr de dispozitive iOS și Android, protejându-le împotriva utilizării neautorizate, a riskware-ului și a pierderii datelor confidențiale.

Securitate mobilă compatibilă cu orice dispozitiv și platformă

securitate pentru organizații pentru dispozitivele mobile iOS și Android

GravityZone Security for Mobile Devices ajută organizațiile să mențină conformitatea minimizând totodată intervenția și efortul echipei IT. Security for Mobile vă permite să implementați politici de tip „bring your own device” (BYOD) pentru dispozitivele mobile fără infrastructură suplimentară.

Consola Control Center a soluției GravityZone de la Bitdefender vă permite să controlați toate endpoint-urile, fie ele fizice, virtualizate sau mobile, dintr-o singură consolă.

Află mai multe
Administrarea simplificată a securității

Minimizați cheltuielile administrative

Gestionare simplă a securității mobile prin consola bazată pe web pe care o utilizați deja pentru administrarea endpoint-urilor virtualizate și fizice.

securitatea dispozitivelor mobile iOS și Android

Securizează și administrează dispozitivele mobile

Securitatea unificată vă protejează dispozitivele iOS și Android dintr-un singur punct de control.

cea mai bună tehnologie anti-malware

Soluția anti-malware clasată pe primul loc

Scanarea anti-malware în timp real și la cerere pentru dispozitivele Android garantează că acestea nu conțin coduri periculoase.

Capabilități și beneficii

Model
securitate cibernetică unificată

Concepută pentru a sprijini adoptarea controlată a BYOD prin aplicarea consecventă a politicilor de securitate pe toate dispozitivele, soluția Bitdefender ajută la asigurarea protecției dispozitivelor mobile și a informațiilor sensibile privind compania care sunt stocate pe acestea. Povara sarcinilor administrative de pe umerii experților din echipele IT este redusă prin actualizarea stării dispozitivelor conforme și neconforme.

Model
cea mai bună tehnologie anti-malware

Scanarea anti-malware la cerere pentru dispozitivele Android garantează că acestea nu conțin coduri periculoase. Scanarea este declanșată automat atunci când este introdus un dispozitiv de stocare amovibil sau de fiecare dată când este instalată o aplicație nouă. Bitdefender detectează malware-ul de pe dispozitivele Android și împiedică utilizatorii de dispozitive mobile să distribuie fișiere infectate către alți utilizatori din interiorul sau din afara companiei dumneavoastră.

Model
Securitate BYOD

Bitdefender acceptă inițiativele BYOD cu gestionarea centralizată a politicilor de securitate a iPhone-urilor, iPad-urilor și dispozitivelor Android cu acțiuni predefinite pentru dispozitive neconforme, cum ar fi refuzarea accesului la servicii corporative, blocarea permanentă a dispozitivului sau chiar ștergerea conținutului dispozitivului în cazul în care a fost furat sau pierdut.

Model
implementați cele mai bune politici de securitate

Bitdefender oferă politici de securitate ușor de aplicat, consecvente, cum ar fi blocarea ecranului și opțiuni de autentificare pe dispozitivele mobile ale utilizatorului, pentru a preveni accesul nedorit la telefoane sau tablete nesupravegheate.

Model
managementul incidentelor de furt/pierdere

Bitdefender îmbunătățește sistemele de operare Apple iOS și Android existente datorită caracteristicilor de securitate cele mai importante pentru companii. De exemplu, Bitdefender oferă administrarea centralizată a dispozitivelor pierdute sau furate pentru a preveni accesul neautorizat la informațiile private.

Model
securitatea dispozitivelor mobile

Bitdefender ia în considerare cerințele de securitate ale dispozitivelor mobile atât pentru viața profesională, cât și pentru viața personală a utilizatorilor. Aplicabil atât pentru dispozitivele mobile deținute de companie, cât și pentru BYOD, utilizatorii pot schimba rapid profilurile pentru setările de conectivitate și criptare (VPN) pe baza serviciilor de care are nevoie utilizatorul.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută ca lider în domeniul securității cibernetice de către organizațiile de testare independente, companiile de analiză din industrie și canalele de media.

testimonial matt ulrich

„Este o victorie pe toate planurile cu Bitdefender... Suntem liniștiți fiindcă știm că suntem protejați și avem mai mult timp la dispoziție pentru a ne ocupa de companie”

Matt Ulrich, Network Administrator

Speedway Motorsport

Acoperire SO și cerințe de sistem

Acoperire pentru sistemul de operare al Apple iPhone și tabletelor iPad (de la iOS 8.1 la iOS 11)

Smartphone-uri și tablete Android (versiunea 4.0.3 până la versiunea 9)

Cerințe de sistem

Security for Mobile suportă următoarele tipuri de dispozitive mobile și sisteme de operare:iPhone-uri Apple și tablete iPad (iOS 8.1+ până la iOS 11)

Smartphone-uri și tablete Android (versiunea 4.0.3 până la versiunea 9)

 

Toate serviciile de securitate Bitdefender GravityZone sunt acționate de infrastructura Control Center. Pentru activarea serviciilor de securitate pentru dispozitive mobile nu trebuie decât să introduceți o cheie de licență valabilă.


Dacă Security for Mobile este primul serviciu GravityZone din mediul dumneavoastră, utilizatorii vor trebui să instaleze platforma de administrare.

Cerințele pentru GravityZone Control Center pot fi găsite aici:

GravityZone Control Center este furnizat ca și aplicație virtuală și este disponibil în următoarele formate:

OVA (compatibil cu VMware vSphere, View)
• XVA (compatibil cu Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
• VHD (compatibil cu Microsoft Hyper-V)
• Arhive TAR.BZ2 pentru KVM, Oracle sau RedHat Enterprise Virtualization


Suport pentru alte formate și platforme de virtualizare disponibil la cerere.
Cerințe hardware minime


Configurați aplicația virtuală GravityZone având la dispoziție următoarea configurație hardware minimă:
CPU: 4 vCPU cu 2 GHz fiecare
Memorie RAM minimă: 6 GB recomandată
40 GB spațiu liber pe hard-disk

Conexiune Internet

Aplicația GravityZone necesită acces la internet pentru actualizări și comunicare cu endpoint-urile la distanță și mobile.

Cerințe pentru consola web Control Center

Pentru a accesa consola web Control Center, sunt necesare următoarele:
Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox 14+, Google Chrome 15+, Safari 5+
Rezoluție recomandată a ecranului: 1024x768 sau mai mare

De ce securitatea dispozitivelor mobile este obligatorie?

Dispozitivele mobile pot aduce o multitudine de avantaje unei companii, dar pot crea, de asemenea, mai multe bătăi de cap pentru echipele de securitate. Telefoanele și tabletele trebuie să fie tratate ca dispozitive de lucru primare, având în vedere că au adesea acces la date sensibile și confidențiale din rețeaua companiei. De asemenea, aceste dispozitive pot fi utilizate ca piatră de temelie pentru un acces mai mare la rețeaua companiei.

Ce este bring-your-own-device (BYOD)?

Bring-your-own-device (BYOD) se referă la practica adoptată de angajații care utilizează dispozitive personale în scopuri de muncă. Angajații unei companii își folosesc propriile computere, smartphone-uri sau alte dispozitive pentru a se conecta la rețelele companiilor lor și pentru a accesa sistemele pentru muncă și datele potențial sensibile sau confidențiale.

Cum poate fi asigurată securitatea într-un scenariu care implică BYOD?

BYOD impune responsabilități suplimentare departamentelor IT, care trebuie să întrețină dispozitivele și să se garanteze că practica nu introduce vulnerabilități inutile în infrastructura companiei. Securitatea pentru BYOD, la fel ca securitatea companiei, necesită o abordare pe niveluri multiple pentru a soluționa riscurile, reducând în același timp intruziunile.

De ce GravityZone Security for Mobile Devices?

GravityZone Security for Mobile Devices nu este un alt instrument care încarcă lista de sarcini a administratorului. Fiind complet integrată în Control Center, acesta permite personalului IT să aplice politici de securitate pentru dispozitive mobile fără infrastructură suplimentară, de pe aceeași platformă de administrare utilizată pentru a controla securitatea la nivelul endpoint-urilor virtualizate și fizice.

Resurse

Fișă de produs GravityZone Security for Mobile
Fișă de produs

Fișă de produs GravityZone Security for Mobile Devices

Citește mai multe