GravityZone Security for Mobile Devices

Securitatea centralizată vă protejează dispozitivele, indiferent de platformă și locație

Bitdefender Enterprise Security for iOS and Android mobile devices

Securitate pentru dispozitive mobile, indiferent de dispozitiv și platformă

Bitdefender Security for Mobile introduce o abordare holistică de securitate a dispozitivelor mobile, care ajută organizațiile să fie în conformitate cu regulamentele aplicabile, reducând în același timp intervențiile și efortul echipei IT în cadrul experienței BYOD. Bine integrată în GravityZone Control Center, Bitdefender Security for Mobile vă permite să aplicați politicile de securitate pentru dispozitive mobile fără nicio infrastructură suplimentară, cu ajutorul aceleiași platforme de administrare utilizate pentru a controla securitatea la nivelul stațiilor de lucru virtualizate și fizice. Serviciile de securitate a dispozitivelor mobile prezintă toate avantajele arhitecturii unice a Bitdefender GravityZone.

Descriere și caracteristici

Securitate unificată pentru reducerea cheltuielilor administrative

Soluția Bitdefender este creată pentru a susține adoptarea controlată a conceptului dispozitivelor personale (BYOD) prin consolidarea politicilor de securitate în mod consecvent pe dispozitivele tuturor utilizatorilor. Prin urmare, dispozitivele mobile sunt controlat și informațiile confidențiale de pe acestea sunt protejate. Povara administrativă este redusă prin actualizarea permanentă a stării dispozitivelor conforme și neconforme.

Tehnologie antimalware premiată

Scanarea la cerere contra programelor periculoase este inclusă pentru dispozitivele Android, pentru a asigura faptul că acestea nu includ coduri periculoase. Scanarea este acționată automat după introducerea unui dispozitiv de stocare amovibil sau la fiecare instalare a unei noi aplicații. Scanarea detectează programe periculoase Android pentru a nu permite utilizatorilor mobili să distribuie fișierele infestate altor utilizatori din interiorul sau din exteriorul organizației.

Protecție pentru dispozitivele personale (BYOD - Bring-Your-Own-Device)

Bitdefender susține inițiativele BYOD prin administrarea centralizată a politicii de securitate pentru iPhone, iPad și dispozitive Android cu acțiuni predefinite în cazul dispozitivelor neconforme, cum ar fi respingerea accesului la serviciile corporative, blocarea permanentă a dispozitivului sau chiar ștergerea datelor de pe acesta în cazul în care acesta a fost furat și supus rootării..

Asigură blocarea ecranului și autentificarea simplă, dar eficientă

Este posibil ca utilizatorii de dispozitive mobile să considere că blocarea ecranului dispozitivului mobil sau tabletei este deranjantă, însă nimeni nu pune la îndoială necesitatea unei parole pe laptop. Bitdefender simplifică aplicarea unor politici de securitate consecvente pe toate dispozitivele utilizatorilor și previne accesul nedorit pe telefoane sau tablete atunci când acestea sunt nesupravegheate. Deoarece securitatea nu poate fi o alegere a utilizatorului final, politicile de securitate administrate central permit aplicarea cu ușurință a funcțiilor de securitate pe dispozitive mobile, inclusiv blocarea ecranului după un anumit număr de minute sau parole complexe cu un număr maxim de tentative eșuate..

Previne utilizarea dispozitivelor pierdute sau furate

Bitdefender îmbunătățește sistemele de operare Apple iOS și Android existente cu funcțiile de securitate cele mai necesare și cel mai frecvent utilizate de către organizații. Una dintre aceste caracteristici esențiale este administrarea centralizată a dispozitivelor pierdute sau furate pentru ca informațiile personale să nu ajungă la persoanele nepotrivite. Informațiile confidențiale de pe dispozitivele mobile variază de la comunicațiile prin e-mail la informații medicale și fotografii personale. Bitdefender previne utilizarea dispozitivelor mobile pierdute sau furate prin blocarea de la distanță și localizarea acestora pentru recuperarea atât a datelor, cât și a dispozitivului ca atare. Dacă dispozitivul nu poate fi recuperat, informațiile pot fi șterse pur și simplu pentru reducerea riscului de scurgere a datelor..

Se adaptează necesităților de securitate ale vieții personale și profesionale

Bitdefender are în vedere cerințele de securitate asociate utilizării dispozitivelor mobile, atât în scop profesional, cât și personal. Aplicabilă atât pentru dispozitivele mobile deținute de companie, cât și pentru cele personale (BYOD), această soluție permite utilizatorilor să comute rapid între profiluri acoperind setările de conectivitate și criptare (VPN) în funcție de serviciile de care are nevoie utilizatorul. De asemenea, administrarea de la distanță a profilurilor permite aplicarea mai multor politici de securitate, ajungând chiar și la ore de accesare web predefinite și chiar la un acces la web conform unor programe predefinite pe dispozitivele mobile..

Notificări:


Acoperire SO și cerințe de sistem

iPhone-uri Apple și tablete iPad (iOS 8.1+ până la iOS 11)

Cerințe de sistem


Soluția Security for Mobile este disponibilă pentru următoarele tipuri de dispozitive mobile și sisteme de operare:
iPhone-uri Apple și tablete iPad (iOS 8.1+ până la iOS 11)

Toate serviciile de securitate Bitdefender GravityZone sunt acționate de infrastructura Control Center. Pentru activarea serviciilor de securitate pentru dispozitive mobile nu trebuie decât să introduceți o cheie de licență valabilă.

Dacă Security for Mobile este primul serviciu GravityZone din mediul dumneavoastră, trebuie să instalați platforma de administrare. Cerințele pentru GravityZone Control Center sunt disponibile aici:

GravityZone Control Center este furnizat ca și aplicație virtuală și este disponibil în următoarele formate:
OVA (compatibil cu VMware vSphere, View)
XVA (compatibil cu Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
VHD (compatibil cu Microsoft Hyper-V)
Arhive TAR.BZ2 pentru KVM, Oracle sau RedHat Enterprise Virtualization

Suport pentru alte formate și platforme de virtualizare disponibil la cerere.

Cerințe hardware minime
Configurați aplicația virtuală GravityZone având la dispoziție următoarea configurație hardware minimă:
CPU: 4 vCPU cu 2 GHz fiecare
Memorie RAM minimă: 6 GB recomandată
40 GB spațiu liber pe hard-disk

Conexiune Internet

Aplicația GravityZone necesită acces la Internet pentru actualizări și comunicări cu terminale de la distanță și mobile.

Cerințe pentru consola web Control Center

Pentru a accesa consola web Control Center, sunt necesare următoarele:
Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox 14+, Google Chrome 15+, Safari 5+
Rezoluția recomandată a ecranului: 1024x768 sau mai mare

Bitdefender GravityZone - Security for iOS
Bitdefender GravityZone - Security for Android
GravityZone - AV TEST - Approved Corporate Endpoint Protection
GravityZone - OPSWAT Certified Partner

If you want to enjoy
GravityZone Security for Mobile Devices,
take a quick start here:

REQUEST DEMO

Still have questions?

Do you need help deciding which solution is right for you? The Bitdefender Sales Team is happy to be of service.

Get support