Serviciul Managed Endpoint Detection and Response

Extindeți-vă capacitățile de securitate și protejați-vă rețeaua instantaneu

Serviciul Managed Endpoint Detection and Response (MEDR)

DESCOPERĂ ȘI OPREȘTE AMENINȚĂRILE CU RAPIDITATE ȘI PRECIZIE

Serviciul Bitdefender GravityZone Managed Endpoint Detection and Response (MEDR, Managed Endpoint Detection and Response) este un serviciu administrat de monitorizare a amenințărilor, responsabil de detecția intruziunilor și a activităților periculoase care altfel ar putea trece nedetectate. Având în spate o echipă de experți de elită în materie de securitate, din cadrul Bitdefender Labs, acesta vine în completarea capacității EDR a soluției GravityZone Ultra de monitorizare 24/7 a malware-ului ascuns și distructiv, notificând clienții și recomandându-le acțiuni corespunzătoare. Acesta asigură servicii administrate de detecție a amenințărilor, alertă automată și analiză a alertelor.

Bitdefender MEDR permite clienților de tip companie cu resurse și abilități tehnice limitate să protejeze cu precizie medii complexe și eterogene și să răspundă în mod eficient la amenințările cibernetice care evoluează permanent.
citeșteafișează mai puțin

Permite companiilor să protejeze infrastructuri complexe împotriva amenințărilor cibernetice care evoluează permanent, dedicând un nivel minim de resurse.

Descriere și caracteristici

Caracteristici și beneficii ale serviciului MEDR

Monitoring potential attacks

Soluția Bitdefender GravityZone Ultra instalată va fi monitorizată 24/7 folosind capacitățile EDR integrate.

Notificarea potențialelor atacuri

Serviciile Bitdefender vă vor notifica atunci când mediul dumneavoastră GravityZone Ultra a detectat o potențială breșă de securitate, anunțând începerea unei investigații de către Bitdefender Labs. Rezultatul investigației va valida natura unui incident periculos și vă va recomanda un mod de acțiune.

Analiza și validarea alertelor, inițiate de utilizator

Puteți solicita oricând informații despre validitatea unui incident apărut în cursul implementării GravityZone Ultra și puteți dispune începerea unei investigații. Rezultatul investigației va valida natura unui incident periculos și vă va recomanda un mod de acțiune.

Raportare lunară

Once every three months, Bitdefender will provide a report which summarizes the activity across the customer’s environment, including root cause analyses, the most common suspicious events and most targeted machines.])

Want to learn more?

DESCĂRCAȚI FIȘA DE PRODUS

Arhitectură

Arhitectura serviciului Managed Endpoint Detection and Response

Funcție EDR atât de ușor de utilizat încât chiar o poți folosi

Depășind funcționalitățile EPP tradiționale, GravityZone Ultra furnizează analiștilor din domeniul securității și echipelor care răspund la incidente instrumentele necesare pentru trierea și investigarea activităților suspecte și răspunsul adecvat la amenințările avansate:

Securitate MDR
Funcție EDR administrată

Resurse

Fișă de produs pentru Serviciul MEDR GravityZone

Dacă doriți să aflați mai multe despre Serviciul Managed Endpoint Detection and Response, vă rugăm să ne contactați.

Contactează-ne!

Suntem aici pentru dvs.

Prin telefon, web, chat sau e-mail, echipa noastră dedicată de asistență este
aici pentru a vă ajuta cu instalarea, implementarea și orice alte
întrebări ați mai putea avea.

Asistență