BITDEFENDER HYPERVISOR INTROSPECTION

Eliminați punctele vulnerabile ale securității cu ajutorul Introspecției memoriei cu amprentă zero

Distinsă cu premiul „Produsul inovator al anului 2017” acordat de SC MAGAZINE

Bitdefender Hipervisor Introspection ( HVI )

Protecția avansată fără agent în fața amenințărilor

În anul 2017, societățile aveau nevoie în medie de 3 luni pentru a descoperi o breșă, conform Raportului Mandiant M-Trends 2018. Între timp, datele sunt deja expuse, iar reputația companiei este în pericol. Societățile care trec printr-o transformare digitală pot învinge atacatorii sofisticați prin tehnici de introspecție a memoriei chiar la nivel de hypervisor. Niciun exploit nu le poate compromite și nu le poate evita.

CITIȚI DOCUMENTUL DE INFORMARE IDC

Descriere și caracteristici

Detectare fără egal a atacurilor de tip zero-day prin introspecția memoriei

Bitdefender Hypervisor Introspection (HVI) este prima soluție de securitate care poate descoperi breșele de memorie pe care uneori instrumentele de securitate de la nivelul stațiilor de lucru nu le detectează, prin analiza directă a liniilor pure de memorie, pentru a se asigura că acestea nu sunt modificate de programele malware.
MAI MULTE DETALII: Bitdefender Hypervisor Introspection

ARHITECTURĂ DE SECURITATE REZISTENTĂ, IZOLATĂ DE ATACURILE VIITOARE

Poziționat complet în afara sistemului de operare, izolat la nivel de hardware și fără agent sau drivere la nivelul stațiilor de operare, Bitdefender Hypervisor Introspection este imposibil de oprit sau de compromis de către rootkit-uri sau alte amenințări la nivel de kernel.

REMEDIERE ÎN TIMP REAL PRIN INJECTARE AUTOMATĂ DE COD TOOL​

Pe lângă limitarea atacului în timp real, Bitdefender HVI poate contribui, de asemenea, la înlăturarea amenințării prin injectarea automată a unui instrument de remediere temporară în mașina virtuală afectată.

NIVEL MAXIM AL RATEI DE UTILIZARE A INFRASTRUCTURII ȘI RENTABILITĂȚII INVESTIȚIEI

În calitate de soluție fără agent, Hypervisor Introspection menține rate de consolidare ridicate și o latență redusă a aplicațiilor în centrele de date consolidate, obținând o rentabilitate ridicată a investiției și o experiență excelentă la nivelul utilizatorului.

CONFIGURARE ȘI ADMINISTRARE FĂRĂ PROBLEME

Abordarea centralizată a Bitdefender HVI vizează mijloacele de securitate pe care le configurează în câteva minute, permițând administrarea directă prin intermediul consolei Bitdefender GravityZone Control Center.

COMPATIBILITATE DEPLINĂ CU STRATURILE DE SECURITATE EXISTENTE

Spre deosebire de alți furnizori care vă solicită să eliminați protecția la nivelul stațiilor de lucru și să o înlocuiți cu protecția oferită de ei, soluția Bitdefender HVI este complementară și compatibilă cu orice instrumente de securitate existente.

Doriți să aflați mai multe?

DESCĂRCAȚI FIȘA DE PRODUS

Scanare eficientă fără actualizări ale semnăturilor

În loc să scaneze milioane de semnături sau comportamentul periculos, funcția de introspecție a memoriei detectează mai multe tehnici de atac asociate, care sunt vizibile doar la nivel de hypervisor, identificând atacuri de tip zero-day la fel de ușor ca orice exploit cunoscut. Bitdefender HVI nu necesită actualizări ale semnăturilor, din moment ce tehnicile de atac nu se modifică.

Protection at operating system level

SUTE DE MILIOANE
DE AMENINȚĂRI CUNOSCUTE ȘI NECUNOSCUTE

PERSPECTIVĂ ASUPRA SECURITĂȚII PENTRU STAȚIILE DE LUCRU

NIVELUL SISTEMULUI DE OPERARE

Protection at hypervisor level

MAI MULTE
TEHNICI DE ATAC

HEAP SPRAY | INJECTARE COD | API HOOKING ETC.

PERSPECTIVĂ ASUPRA BITDEFENDER HVI

NIVELUL HYPERVISOR

Nu folosiți XenServer?
Utilizați Hypervisor Introspection
pentru o navigare pe web sigură

Realitatea tristă este că browser-ele și activitatea de navigare pe web au devenit vectorul principal de atacare a persoanelor și organizațiilor. În cazul în care compania dumneavoastră nu utilizează XenServer, Bitdefender și Citrix au dezvoltat un concept care să vă ajute să securizați această parte foarte vulnerabilă a sistemelor dumneavoastră prin utilizarea Hypervisor Introspection, fără a schimba hypervisorul dumneavoastră actual.

CITIȚI RAPORTUL PRIVIND SECURIZAREA BROWSER-ELOR

Resurse

Înapoi Înainte
VIZUALIZEAZĂ TOATEAFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

Niveluri de protecție și servicii suplimentare

V-am stârnit deja curiozitatea? Solicitați acum o versiune demo.

CERE UN DEMO

Suntem aici pentru dvs.

Prin telefon, web, chat sau e-mail, echipa noastră dedicată de asistență este
aici pentru a vă ajuta cu instalarea, implementarea și orice alte
întrebări ați mai putea avea.

Asistență