BITDEFENDER HYPERVISOR INTROSPECTION

Opriți atacurile avansate țintite și evitați incidentele de securitate

Bitdefender Hipervisor Introspection ( HVI )

O abordare inovatoare a detecției atacurilor avansate

În 2017, companiile aveau nevoie, în medie, de 3 luni pentru identificarea unui incident de securitate, conform Raportului Mandiant M-Trends din 2018. Din cauza constanței atacurilor țintite avansate și incapacității instrumentelor convenționale, cum ar fi securitatea tradițională pentru endpoint-uri, de a le detecta, companiile pierd date sensibile, proprietate intelectuală și milioane de dolari în mâinile infractorilor cibernetici. Companiile care trec printr-o transformare digitală pot face față atacatorilor sofisticați prin introspecția aprofundată a memoriei la nivelul hipervizorului. Niciun exploit nu o poate compromite sau eluda.

CITIȚI DOCUMENTUL DE INFORMARE IDC

Descriere și caracteristici

Detectare fără egal a atacurilor de tip zero-day prin introspecția memoriei

Bitdefender Hypervisor Introspection (HVI) este prima soluție de securitate care poate descoperi breșele de memorie pe care uneori instrumentele de securitate de la nivelul stațiilor de lucru nu le detectează, prin analiza directă a liniilor pure de memorie, pentru a se asigura că acestea nu sunt modificate de programele malware.
MAI MULTE DETALII: Bitdefender Hypervisor Introspection

ARHITECTURĂ DE SECURITATE REZISTENTĂ, IZOLATĂ DE ATACURILE VIITOARE

Poziționat complet în afara sistemului de operare, izolat la nivel de hardware și fără agent sau drivere la nivelul stațiilor de operare, Bitdefender Hypervisor Introspection este imposibil de oprit sau de compromis de către rootkit-uri sau alte amenințări la nivel de kernel.

REMEDIERE ÎN TIMP REAL PRIN INJECTARE AUTOMATĂ DE COD TOOL​

Pe lângă limitarea atacului în timp real, Bitdefender HVI poate contribui, de asemenea, la înlăturarea amenințării prin injectarea automată a unui instrument de remediere temporară în mașina virtuală afectată.

NIVEL MAXIM AL RATEI DE UTILIZARE A INFRASTRUCTURII ȘI RENTABILITĂȚII INVESTIȚIEI

În calitate de soluție fără agent, Hypervisor Introspection menține rate de consolidare ridicate și o latență redusă a aplicațiilor în centrele de date consolidate, obținând o rentabilitate ridicată a investiției și o experiență excelentă la nivelul utilizatorului.

CONFIGURARE ȘI ADMINISTRARE FĂRĂ PROBLEME

Abordarea centralizată a Bitdefender HVI vizează mijloacele de securitate pe care le configurează în câteva minute, permițând administrarea directă prin intermediul consolei Bitdefender GravityZone Control Center.

COMPATIBILITATE DEPLINĂ CU STRATURILE DE SECURITATE EXISTENTE

Spre deosebire de alți furnizori care vă solicită să eliminați protecția la nivelul stațiilor de lucru și să o înlocuiți cu protecția oferită de ei, soluția Bitdefender HVI este complementară și compatibilă cu orice instrumente de securitate existente.

Doriți să aflați mai multe?

DESCĂRCAȚI FIȘA DE PRODUS

Focus pe tehnicile de manipulare a memoriei

În loc să scaneze milioane de eșantioane de programe periculoase hipervizorul, funcția de introspecție a memoriei detectează mai multe tehnici de atac asociate, care sunt vizibile doar la nivel de hipervizor, identificând atacuri de tip zero-day la fel de ușor ca orice exploit cunoscut. Bitdefender HVI nu necesită actualizări ale semnăturilor, din moment ce tehnicile de atac nu se modifică.

Protecție la nivel de sistem de operare

SUTE DE MILIOANE
DE AMENINȚĂRI CUNOSCUTE ȘI NECUNOSCUTE

PERSPECTIVĂ ASUPRA SECURITĂȚII PENTRU STAȚIILE DE LUCRU

NIVELUL SISTEMULUI DE OPERARE

Protecție la nivel de hypervisor

MAI MULTE TEHNICI DE ATAC
HEAP SPRAY | INJECTARE COD | API HOOKING ETC.

PERSPECTIVĂ ASUPRA BITDEFENDER HVI

NIVELUL HYPERVISOR

Izolarea browserului cu
Hypervisor Introspection

Browser-ele și navigarea au devenit un vector de atac principal utilizat de persoanele rău-intenționate ca punct de intrare pentru atacurile de tip phishing, ransomware și atacurile targetate avansate. Bitdefender și Citrix au dezvoltat o soluție securizată de navigare pentru a vă ajuta să reduceți suprafața de atac ce derivă din utilizarea unor browsere mai vechi, neprotejate sau configurate incorect sau navigarea neatentă sau lipsită de scrupule.

CITIȚI RAPORTUL PRIVIND SECURIZAREA BROWSER-ELOR

Resurse

Înapoi Înainte
VIZUALIZEAZĂ TOATEAFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

Niveluri de protecție și servicii suplimentare

V-am stârnit deja curiozitatea? Solicitați acum o versiune demo.

CERE UN DEMO

Still have questions?

Do you need help deciding which solution is right for you? The Bitdefender Sales Team is happy to be of service.

Asistență