GRAVITYZONE ENTERPRISE SECURITY

Securitate de avangardă, cu niveluri multiple, pentru mediile fizice, virtualizate și cloud

Soluții Bitdefender GravityZone Enterprise Security

O singură soluție de securitate pentru stațiile de lucru pentru biroul, centrul de date și cloud-ul dvs.

Bitdefender Enterprise Security oferă securitate de avangardă, cu straturi multiple, care se situează în mod consecvent pe primul loc la testele independente. Aceasta folosește o singură platformă de administrare pentru a reduce costurile de construire a unui mediu sigur pentru toate stațiile de lucru.

Enterprise Security asigură companiilor posibilitatea de a utiliza o protecție dedicată pentru centrele de date, endpoint-urile fizice, dispozitivele mobile și căsuțele de e-mail Exchange, oferindu-le flexibilitatea de a alege ce servicii de securitate doresc să implementeze. Toate serviciile sunt gestionate fără probleme din consola GravityZone Control Center on-premise, o consolă solidă, cu un nivel ridicat de scalabilitate.

Descriere și caracteristici

GravityZone Security For Endpoints

Implementați securitatea care se situează în mod consecvent pe primul loc la testele independente pentru a vă proteja stațiile de lucru fizice sau laptopurile împotriva celor mai sofisticate amenințări cibernetice, inclusiv ransomware, tentative de phishing, scurgeri de date.
Accesați pagina produsului

GravityZone Security for Virtualized Environments

Protejați centrele de date folosind o soluție de securitate dedicată, construită de la bun început pentru infrastructuri virtualizate și hiperconvergente. Security for Virtualized Environments asigură cea mai bună performanță, cele mai bune rate de consolidare a infrastructurii și cei mai buni timpi de răspuns ai aplicațiilor.
Accesați pagina produsului

Securitate GravityZone pentru dispozitivele mobile

Implementați o abordare holistică a securității mobile, care ajută organizațiile să mențină nivelul de conformitate minimizând totodată intervenția și eforturile departamentului IT. Complet integrată în GravityZone Control Center, aceasta nu este doar o altă soluție care crește volumul de muncă al administratorilor.
Accesați pagina produsului

GravityZone Security for Exchange

Protejați-vă serverele de mail Microsoft Exchange folosind tehnologii antispam și antimalware de vârf. Securitatea dedicată pentru e-mail se configurează și se implementează rapid, fiind administrată de la aceeași consolă GravityZone Control Center.
Accesați pagina produsului

Add-on integrat GravityZone pentru administrarea patch-urilor

Sistemele fără patch-uri fac organizațiile vulnerabile la incidente malware, epidemii și acces neautorizat. Mențineți-vă OS-ul și aplicațiile actualizate pe întreaga bază de instalare Windows - stații de lucru, servere fizice și servere virtuale, cu GravityZone Patch Management.
See Product Page

Add-on integrat GravityZone Full Disk Encryption

Protejează datele de pe hard disk folosind mecanismele de criptare oferite de Windows (BitLocker) și Mac (FileVault). Acesta profită de criptarea nativă a dispozitivelor pentru a asigura compatibilitate completă și performanță maximizată.
Accesați pagina produsului

nou Detecție și răspuns pentru stațiile de lucru (EDR - Endpoint Detection and Response)

EDR: Trierea rapidă a alertelor și investigarea promptă a incidentelor, folosind cronologia atacului și datele generate de Sandbox, permit echipelor de răspuns la incidente să reacționeze rapid și să oprească atacurile în curs.

Detecție și răspuns pentru stațiile de lucru (EDR - Endpoint Detection and Response)

Vizualizare și flux de lucru

Fluxul de lucru GravityZone EDR

Modulul add-on

Fluxul de lucru GravityZone EDR

HyperDetect™
blochează atacurileîn faza de pre-execuție

HyperDetect este un nivel de generație următoare care acționează în faza de pre-execuție, care utilizează modele de mașini locale specializate, tehnici de analiză a comportamentului pentru detectarea instrumentelor de hacking, exploit-urilor și tehnicilor de confuzie ale programelor malware. Blochează eficient atacurile pe care atât soluțiile tradiționale de protecție a endpoint-urilor, cât și așa-numitele „soluții antivirus de generație următoare” le ratează. Este disponibil sub formă de add-on pentru soluția GravityZone Enteprise Security.

HyperDetect - un strat de protecție de generație următoare pentru depistarea atacurilor cibernetice

Modulul add-on

HyperDetect - un strat de protecție de generație următoare pentru depistarea atacurilor cibernetice

Acum disponibil pentru integrarea cu Splunk Enterprise și Splunk Cloud

Splunk este unul dintre principalii agregatori de pe piața SIEM / a cercetării analitice de securitate, care utilizează la potențialul său maxim funcționalitățile puternice de raportare și monitorizare ale Gravityzone, transformând jurnalele și evenimentele în date ușor de citit și interpretat.

Integrarea Splunk cu Gravityzone permite organizației și angajaților dvs. să obțină mai ușor date în timp real pentru analiză, securitate și monitorizare și le afișează într-o formă grafică pentru a facilita interpretarea rapidă și luarea de măsuri.

Citiți mai multe despre integrarea Splunk cu Gravityzone aiciși descărcați aplicația Splunk Bitdefender de aici

Resurse

Înapoi Înainte VIZUALIZEAZĂ TOATEAFIȘEAZĂ MAI PUȚIN
Compatibil cu Windows
Premiul AV Comparatives
Partener Opswat

Specificații și Întrebări frecvente

CERINȚE

SECURITY FOR VIRTUALIZED ENVIRONMENTS - SISTEME ȘI PLATFORME PROTEJATE

Sisteme de operare gazdă: Windows, Oracle Solaris, Linux, Platforme de virtualizare:
Platforme de virtualizare: Vmware, Citrix, Hyper-V, Linux Red Hat, Oracle VM

SECURITY FOR ENDPOINTS - SISTEME ȘI PLATFORME PROTEJATE

Sisteme de operare pentru servere: Windows, Linux
Sisteme de operare pentru stațiile de lucru: Windows, Mac, Linux
Sisteme de operare pentru tablete și încorporate: Windows Embedded, Windows XP Tablet PC

SECURITY FOR EXCHANGE - SISTEME ȘI PLATFORME PROTEJATE

Servere de email:
Exchange 2007,2010, 2013
Servere fizice și virtuale
Roluri: Edge, Hub și Mailbox
Protocoale: SMTP, MAPI, Exchange ActiveSync

SECURITY FOR MOBILE - SISTEME ȘI PLATFORME PROTEJATE

Dispozitive iPhone și tablete iPad Apple
Smartphone-uri și tablete Android

SECURITY FOR VIRTUALIZED ENVIRONMENTS - LICENȚIERE

Pentru centre de date consolidate:
Pe nr. de procesoare fizice;
Pentru mașini virtuale individuale:
Pe nr. de desktop-uri virtuale (VDI);
Pe nr. de servere virtuale (VS);

SECURITY FOR ENDPOINTS - LICENȚIERE

Pe nr. de stații de lucru fizice (PW);
Pe nr. de servere fizice (PS);

SECURITY FOR EXCHANGE - LICENȚIERE

Pe nr. de căsuțe de e-mail

SECURITY FOR MOBILE - LICENȚIERE

Pe nr. de dispozitive

FAQs

Ce este Bitdefender GravityZone?

Bitdefender GravityZone este noua soluție de securitate Bitdefender pentru Organizațiile Medii până la Foarte Mari. Este reproiectată de la zero, cu o arhitectură cloud nouă, dar testată, care profită la maximum de infrastructurile virtualizate. GravityZone combină tehnologiile Bitdefender recunoscute contra programelor periculoase și oferă o platformă de administrare a securității centralizată pentru terminale fizice, virtualizate și mobile.

GravityZone este o soluție comercială care implementează o abordare holistică. Nu este doar o soluție antivirus, ci o soluție pentru întreaga organizație care ajută organizațiile să își atingă obiectivele de virtualizare și să își securizeze datele, menținând, în același timp, performanțe sistemelor și productivitatea utilizatorilor.

Cu mecanismele încorporate de redundanță și echilibrare a încărcării, poate reduce dimensiunea la cerere pentru a proteja de la sute la sute de mii de terminale și oferă administratorilor o perspectivă globală asupra situației de securitate a organizației, amenințărilor globale, precum și panouri de comandă pentru diferitele roluri din cadrul organizației.

Ce este nou la Bitdefender GravityZone?

De la arhitectura platformei la serviciile de securitate, GravityZone se dovedește a fi o soluție de securitate pentru organizații reinventată, de noua generatie, dedicată noului spațiu IT. Soluția combină securitate optimizată pentru mediile virtualizate, cu tehnologii de detecție de top și o arhitectură nouă, dar testată.

Mediile complexe ale organizațiilor necesită soluții adaptate, integrate care susțin mediile eterogene, cu o gamă extinsă de sisteme și scenarii de utilizare. GravityZone a fost proiectată pentru a oferi securitate optimizată pentru noile amenințări și riscuri de expunere a datelor introduse de:

  • Evoluție exponențială a programelor periculoase și profesionalizării, combinată cu;
  • Penetrare superioară a Internetului;
  • Creșterea exponențială a datelor;
  • Consumerizarea IT și convergența dispozitivelor și serviciilor;
  • Soluții cloud și tehnologii de virtualizare.

Toate acestea au modificat peisajul IT, modul în care informația este livrată și consumată, modul în care se furnizează aplicațiile și serviciile.

GravityZone este implementată ca și soluție cloud privată care rulează pe niveluri virtuale și este proiectată pentru a permite organizațiilor să își securizeze activele IT, ajutându-le, în același timp, să reducă povara administrării, să reducă costul total de proprietate și să îmbunătățească rentabilitatea investiției. Soluția elimină limitarea de scalabilitate a soluțiilor existente bazate pe arhitectura server client și pe bazele de date relaționale.

Îmbunătățirea continuă și cu serviciile de securitate. GravityZone se extinde și integrează serviciile de securitate în mediile virtuale și pe dispozitivele mobile. Prin urmare, deoarece utilizatorii se aștepată la aceeași nivel de securitate indiferent dacă acceseză informațiile pe un calculator, laptop, o tabletă sau un smartphone, securitatea datelor va fi menținută și ea, indiferent dacă acestea sunt accesate local sau de la distanță, de pe o stație de lucru sau un dispozitiv mobil și indiferent dacă societatea folosește infrastructuri tradiționale sau virtuale.

GravityZone EntepriseSecurity include HyperDetect, un modul care acționează în faza de pre-execuție, și utilizează modele de machine learning locale specializate și tehnici de analiză comportamentală pentru a detecta instrumentele de hacking, exploit-urile și tehnicile de confuzie ale programelor malware.

Ce înseamnă securitate unificată pentru medii fizice, virtualizate și mobile?

GravityZone este unificată prin design și se dorește a fi o soluție care acoperă toate necesitățile de securitate. În prezent, asociază principalele servicii de securitate și oferă un punct unic de administrare pentru securitatea terminalelor fizice, virtualizate și mobile. Dezvoltarea ulterioară va integra noi servicii de securitate în GravityZone, cum ar fi securitatea pentru email și colaborare și va adăuga îmbunătățiri ale serviciilor și suport pentru alte platforme.

Spre deosebire de alte soluții care asociază modulele unei arhitecturi depășite, importă diferite tehnologii terțe și încearcă să le combine, Bitdefender GravityZone a fost creată de la zero ca și platformă de administrare a securității unificată în mediile fizice, virtualizate și mobile. Include un design modular care permite servicii de securitate dedicate și flexibile, precum și administrarea în funcție de roluri. Această soluție este compusă din următoarele părți integrate:

  • GravityZone Control Center - platforma de administrare care oferă un punct unic de administrare a securității la nivelul întregii organizații.
  • Security for Endpoints - protejează stațiile de lucru și serverele Windows.
  • Security for Virtualized Environments - protejează sistemele oaspete virtualizate Windows și Linux, care rulează pe VMware, Citrix, Microsoft sau orice altă platformă de virtualizare
  • Security for Mobile Devices - permite adoptarea BYOD securizată, cu livrarea și controlul ușor a securității dispozitivelor mobile pentru administrarea eficientă.

Serviciul GravityZone SVE este obligatoriu sau pot alege orice serviciu de securitate?

GravityZone este 100% modular. Aceasta înseamnă că puteți alege serviciile pe care doriți să le licențiați, cu numărul necesar de unități pentru fiecare licență.

Chiar dacă soluția GravityZone este livrată ca aplicație virtuală, implementarea acesteia nu necesită activarea soluției Security for Virtualized Environments (SVE). Cu toate acestea, dacă ai implementat deja sau intenționezi să implementezi proiecte de virtualizare, îți recomandăm să implementarea SVE.

Cu GravityZone vei beneficia de securitate eficientă și de o eficacitate superioară de administrare, din două direcții. Pe de o parte, reducerea sarcinilor, datorită administrării centralizate și beneficiilor de arhitectură cu instalarea simplă la cheie a aplicației virtuale GravityZone, mecanism încorporat de redundanță și scalabilitate și, pe de altă parte, servicii optimizate de securitate a virtualizării SVE care te vor ajuta să atingi obiectivele comerciale ale proiectelor de virtualizare și să beneficiezi la maximum de investițiile tale.

GRAVITYZONE ACCEPTĂ UN MEDIU VIRTUAL COMBINAT?

De exemplu, este necesară furnizarea securității pentru mașinile virtuale care rulează simultan pe VMware ESXi și Microsoft Hyper-V.

Da, cu serviciul Security for Virtualized Environments al GravityZone puteți administra toate tipurile de scenarii de virtualizare dintr-un singur punct de administrare. GravityZone Control Center este integrat cu VMware vCenter și Citrix XenCenter și este, de asemenea, compatibil cu numeroase alte platforme de virtualizare, cum ar fi Microsoft Hyper-V, KVM, RedHat Enterprise Virtualization sau Oracle Virtualization.

Dacă dorești să beneficiezi de protecția
GravityZone Enterprise Security
începe aici:

CERE UN DEMO

Aveți în continuare întrebări?

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră? Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere.

Asistență

Înlocuirea Symantec™?

Asigurați-vă că faceți alegerea corectă.