Security for Endpoints

Servicii de securitate pentru stațiile de lucru fizice, dispozitivele și serverele încorporate oferite de consola locală GravityZone.

 • Protecție pentru un număr nelimitat de stații de lucru fizice: Windows, Linux și Mac
 • Cea mai bună performanță și protecție
 • Scanare inteligentă - scanarea centralizată transferă sarcinile de securitate către aplicațiile virtuale de securitate;

Încercați înainte de a cumpăra

Vă despart doar câteva momente de obținerea versiunii de evaluare gratuite.
Nu trebuie decât să completați formularul de mai jos:

Veți primi informații promoționale, atunci când sunt disponibile, cu privire la produsele Bitdefender.
Puteți dezactiva în orice moment această opțiune de a primi mesaje e-mail ulterioare din partea noastră.
Descărcați gratuit versiunea de evaluare

Beneficii cheie

 • Ușor de instalat accelerează implementarea și reduce costurile

  Livrat sub forma unei aplicații virtuale consolidate, cu configurare automată pe Linux Ubuntu, se integrează cu VMware vCenter, Citrix XenServer și Active Directory.

 • Disponibilitate și performanță superioare

  GravityZone Security for Endpoints se livrează în cadrul unei aplicații virtuale cu redundanță integrată pentru minimizarea riscurilor și a problemelor de performanță la administrarea mediilor de mari dimensiuni, reducând drastic efortul manual și resursele hardware necesare pentru întreținerea unui sistem de securitate la nivel de companie.

 • Securitate scalabilă și flexibilă

  Elimină atacurile de tipul punct unic de eroare sau furtunile AV; se dezvoltă în mod organic clonând aplicațiile virtuale și automatizând configurarea cu imagini gold.

 • Administrarea simplificată a securității

  GravityZone Security for Endpoints simplifică operațiunile de securitate, reduce timpul necesar pentru administrarea și întreținerea operațiunilor de securitate și optimizează procesul de administrare a securității.

 • Optimizare excelentă a resurselor pentru mașinile fizice

  Transferul securității pentru toate tipurile de stații de lucru, de pe laptop-uri și desktop-uri.

 • Compatibilitate cu o gamă extinsă de sisteme de operare

  Windows Workstation, Embedded, Server, Mac și majoritatea versiunilor de Linux

Caracteristici principale

 • Scanare inteligentă - scanarea centralizată transferă sarcinile de securitate către aplicațiile virtuale de securitate;

 • Agent de securitate care acționează în funcție de mediu;

 • Integrare cu Microsoft Active Directory.

 • Configurare inteligentă;

 • Monitorizarea comportamentului și controlul aplicațiilor.

 • Mai multe straturi de securitate pentru stațiile de lucru: antivirus și antimalware cu monitorizarea comportamentului, protecție împotriva amenințărilor de tip ziua zero, controlul aplicațiilor și sandboxing, firewall, controlul dispozitivelor și controlul conținutului

 • Funcția de preluare a politicii

  Permite administratorului economisirea de timp prin crearea de noi politici utilizându-le pe cele care sunt deja create.

 • Implementare pe etape

  Permite testarea kit-urilor GZ și actualizări noi noi trimise de Bitdefender înainte de implementarea lor în mediul de producție..

 • Antimalware

  Detecție antimalware, antivirus, antispyware, antiphishing, troieni și rootkit-uri.

 • Firewall

  Firewall personal bidirecțional complet și detecția și prevenirea intruziunilor pe bază de gazdă de tip HIDS/HIPS

 • Content Control

  Filtre multiple pentru conținutul web în vederea identificării eventualelor amenințări online.

 • Device Control

  Controlul porturilor și al dispozitivelor pentru aplicarea politicilor de protecție a datelor

 • Politici în funcție de locație

  Politici de securitate, care se adaptează astfel încât utilizatorii să folosească sistemele lor în afara companiei.

 • Politici pe bază de utilizator (consolă locală)

  Diferite politici de securitate pot fi adaptate pe baza rolurilor angajaților în companie, acestea fiind disponibile atunci când există o integrare Active Directory și aplicându-se în momentul conectării utilizatorului..

Add-on-uri

GravityZone Integrated Patch Management

Sistemele fără patch-uri fac organizațiile vulnerabile la incidente malware, epidemii și acces neautorizat. Mențineți-vă OS-ul și aplicațiile actualizate pe întreaga bază de instalare Windows - stații de lucru, servere fizice și servere virtuale, cu GravityZone Patch Management.

GravityZone Full Disk Encryption

GravityZone FDE protejează datele pentru întregul hard disk al stației de lucru folosind mecanismele de criptare furnizate de Windows (BitLocker) și Mac (FileVault). Acesta profită de criptarea nativă a dispozitivelor pentru a asigura compatibilitate completă și performanță maximizată. GZ FDE este integrat în consola și agentul GravityZone, fără să necesite configurarea unui agent suplimentar sau instalarea unui server de administrare a cheilor. Utilizarea infrastructurii existente de securitate a stațiilor de lucru pentru a administra caracteristica Full Disk Encryption permite o configurare complet centralizată, cu un efort administrativ minim.

GravityZone este prima

soluție de securitate pentru a răspunde corespunzător provocărilor scalabilității și performanței cu care se confruntă întreprinderile în prezent, creată de la zero, pentru medii eterogene.
sau
Organizațiile au flexibilitatea de a instala oricare dintre serviciile de securitate în cadrul GravityZone: Security for Virtualized Environments, Security for Endpoints, Security for Mobile și Bitdefender Security for Exchange.
 

Întrebări frecvente despre Bitdefender GravityZone

Ce este Bitdefender GravityZone?

Bitdefender GravityZone este noua soluție de securitate Bitdefender pentru Organizațiile Medii până la Foarte Mari. Este reproiectată de la zero, cu o arhitectură cloud nouă, dar testată, care profită la maximum de infrastructurile virtualizate. GravityZone combină tehnologiile Bitdefender recunoscute contra programelor periculoase și oferă o platformă de administrare a securității centralizată pentru terminale fizice, virtualizate și mobile.

GravityZone este o soluție comercială care implementează o abordare holistică. Nu este doar o soluție antivirus, ci o soluție pentru întreaga organizație care ajută organizațiile să își atingă obiectivele de virtualizare și să își securizeze datele, menținând, în același timp, performanțe sistemelor și productivitatea utilizatorilor.

Cu mecanismele încorporate de redundanță și echilibrare a încărcării, poate reduce dimensiunea la cerere pentru a proteja de la sute la sute de mii de terminale și oferă administratorilor o perspectivă globală asupra situației de securitate a organizației, amenințărilor globale, precum și panouri de comandă pentru diferitele roluri din cadrul organizației.

Ce este noul Bitdefender GravityZone?

De la arhitectura platformei la serviciile de securitate, GravityZone se dovedește a fi o soluție de securitate pentru organizații reinventată, dedicată noului spațiu IT. Soluția combină securitatea optimizată de virtualizare cu tehnologiile de detecție de renume, precum și cu arhitectura nouă, însă testată.

Mediile complexe ale organizațiilor necesită soluții adaptate, integrate care susțin mediile eterogene, cu o gamă extinsă de sisteme și scenarii de utilizare. GravityZone a fost proiectată pentru a oferi securitate optimizată pentru noile amenințări și riscuri de expunere a datelor introduse de:

 • Evoluție exponențială a programelor periculoase și profesionalizării, combinată cu
 • Penetrare superioară a Internetului;
 • Creșterea exponențială a datelor;
 • Consumerizarea IT și convergența dispozitivelor și serviciilor;
 • Soluții cloud și tehnologii de virtualizare.

Toate acestea au modificat peisajul IT, modul în care informația este livrată și consumată, modul în care se furnizează aplicațiile și serviciile.

GravityZone este implementată ca și soluție cloud privată care rulează pe niveluri virtuale și este proiectată pentru a permite organizațiilor să își securizeze activele IT, ajutându-le, în același timp, să reducă povara administrării, să reducă costul total de proprietate și să îmbunătățească rentabilitatea investiției. Soluția elimină limitarea de scalabilitate a soluțiilor existente bazate pe arhitectura server client și pe bazele de date relaționale.

Îmbunătățirea continuă și cu serviciile de securitate. GravityZone se extinde și integrează serviciile de securitate în mediile virtuale și pe dispozitivele mobile. Prin urmare, deoarece utilizatorii se aștepată la aceeași nivel de securitate indiferent dacă acceseză informațiile pe un calculator, laptop, o tabletă sau un smartphone, securitatea datelor va fi menținută și ea, indiferent dacă acestea sunt accesate local sau de la distanță, de pe o stație de lucru sau un dispozitiv mobil și indiferent dacă societatea folosește infrastructuri tradiționale sau virtuale.

Ce înseamnă securitate unificată pentru medii fizice, virtualizate și mobile?

GravityZone este unificată prin design și se dorește a fi o soluție care acoperă toate necesitățile de securitate. În prezent, asociază principalele servicii de securitate și oferă un punct unic de administrare pentru securitatea terminalelor fizice, virtualizate și mobile. Dezvoltarea ulterioară va integra noi servicii de securitate în GravityZone, cum ar fi securitatea pentru email și colaborare și va adăuga îmbunătățiri ale serviciilor și suport pentru alte platforme.

Spre deosebire de alte soluții care asociază modulele unei arhitecturi depășite, importă diferite tehnologii terțe și încearcă să le combine, Bitdefender GravityZone a fost creată de la zero ca și platformă de administrare a securității unificată în mediile fizice, virtualizate și mobile. Include un design modular care permite servicii de securitate dedicate și flexibile, precum și administrarea în funcție de roluri.

Soluția include următoarele componente integrate:

 • GravityZone Control Center - platforma de administrare care oferă un punct unic de administrare a securității la nivelul întregii organizații.
 • Security for Endpoints - protejează stațiile de lucru și serverele Windows.
 • Security for Virtualized Environments - protejează sistemele oaspete virtualizate Windows și Linux, care rulează pe VMware, Citrix, Microsoft sau orice altă platformă de virtualizare
 • Security for Mobile Devices - permite adoptarea BYOD securizată, cu livrarea și controlul ușor a securității dispozitivelor mobile pentru administrarea eficientă.

Serviciul GravityZone SVE este obligatoriu sau pot alege orice serviciu de securitate?

GravityZone este 100% modular. Aceasta înseamnă că puteți alege serviciile pe care doriți să le licențiați, cu numărul necesar de unități pentru fiecare licență.

Chiar dacă GravityZone este furnizată ca și aplicație virtuală, instalarea acesteia nu este condiționată de activarea serviciului SVE. Cu toate acestea, dacă deja rulați sau doriți să instalați proiecte de virtualizare, vă recomandăm să implementați Security for Virtualized Environments (SVE).

Cu GravityZone veți beneficia de securitate eficientă și de o eficacitate superioară de administrare, din două direcții. Pe de o parte, reducerea sarcinilor, datorită administrării centralizate și beneficiilor de arhitectură cu instalarea simplă la cheie a aplicației virtuale GravityZone, mecanism încorporat de redundanță și scalabilitate și, pe de altă parte, servicii optimizate de securitate a virtualizării SVE care vă vor ajuta să atingeți obiectivele comerciale ale proiectelor de virualizare și să beneficiați la maximum de investițiile dumneavoastră.

GravityZone acceptă un mediu virtual combinat?

De exemplu, este necesară furnizarea securității pentru mașinile virtuale care rulează simultan pe VMware ESXi și Microsoft Hyper-V.

Da, cu serviciul Security for Virtualized Environments al GravityZone puteți administra toate tipurile de scenarii de virtualizare dintr-un singur punct de administrare. GravityZone Control Center este integrat cu VMware vCenter și Citrix XenCenter și este, de asemenea, compatibil cu numeroase alte platforme de virtualizare, cum ar fi Microsoft Hyper-V, KVM, RedHat Enterprise Virtualization sau Oracle Virtualization.

Cum pot testa soluția Bitdefender GravityZone?

Nu trebuie decât să vă înscrieți pentru o versiune de testare la //www.bitdefender.com/business/free-trials/2596/.

Veți primi un email de confirmare cu instrucțiuni și chei de licență de testare cu 50 de unități pentru fiecare serviciu.

Ce modele/opțiuni de licențiere sunt disponibile pentru Bitdefender GravityZone?

GravityZone este o soluție modulară care vă permite să achiziționați doar licențele necesare, atunci când aveți nevoie de acestea. Puteți licenția fiecare serviciu de securitate pentru numărul necesar de unități.

Opțiuni de licențiere:

 • Abonamente plătite în avans pentru 1, 2 sau 3 ani.
 • Se pot licenția unul, două sau toate serviciile de securitate.
 • GravityZone este licențiată pe modul, în funcție de numărul de unități pentru fiecare serviciu.
 • Control Center este furnizat gratuit cu orice Security Service.
 • Security for Virtualized Environment este licențiată pe:
  • Numărul de desktop-uri virtuale (VDI) și servere virtuale (VS) sau
  • Numărul de CPU fizice care se regăsesc în mediul fizic.
 • Security for Endpoints este licențiată pe număr de terminale fizice: desktop-uri și servere
 • Security for Mobile Devices este licențoatî pentru numărul de dispozitive mobile, iOS și Android.

Reducerile de volum se aplică pentru fiecare serviciu de securitate, începând de la nu mai mult de 15 unități.

Acoperire SO
 • În prezent, Security for Endpoints protejează următoarele sisteme de operare:
 • - SO Stație de lucru:
 • Windows 10, Windows 8, 8.1, Windows 7, Windows Vista (SP1, SP2), Windows XP (SP3)
 • Mac OS High Sierra (10.13.x), Mac OS Sierra (10.12.x), OS X El Capitan (10.11.x), OS X Yosemite (10.10.5), OS X Mavericks (10.9.5), OS X Mountain Lion (10.8.5)
 • - Tabletă Windows și SO existent
 • Windows Embedded 8 Standard, Windows Embedded 8.1 Industry, Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded POSReady 7, Windows Embedded Enterprise 7, Windows Embedded POSReady 2009, Windows Embedded Standard 2009, Windows XP Embedded cu Service Pack 2, Windows XP Tablet PC Edition
 • - Sisteme de operare pentru servere:
 • Windows Server 2016, Windows Server 2016 Core, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Small Business Server (SBS) 2011, Windows Small Business Server (SBS) 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, Windows Small Business Server (SBS) 2003, Windows Server 2003 R2, Windows Server 2003 cu Service Pack 1, Windows Home Server)
 • Red Hat Enterprise Linux / CentOS 5.6 sau superior, Ubuntu 12.04 LTS sau superior, SUSE Linux Enterprise Server 11 sau superior, OpenSUSE 11 sau superior, Fedora 16 sau superior, Debian 7.0 sau superior, Oracle Solaris 11, 10 (numai în mediile VMware vShield, Oracle Linux 6.3 sau superior)
Cerințe de sistem
 • Procesor compatibil Intel® Pentium
 • Sisteme de operare ale stației de lucru:
 • 1 GHz sau superior pentru Microsoft Windows XP SP3, Windows XP SP2 64 bit și Windows 7 Enterprise (32 și 64 bit)
 • Viteze de 2 GHz sau mai mari pentru Microsoft Windows Vista SP1 sau mai recent (32 și 64 biți), Microsoft Windows 7 (32 și 64 biți), Microsoft Windows 7 SP1 (32 și 64 biți), Windows 8, Windows 10
 • 800 MHZ sau mai rapid pentru Microsoft Windows Embedded Standard 7 SP1, Microsoft Windows POSReady 7, Microsoft Windows POSReady 2009, Microsoft Windows Embedded Standard 2009, Microsoft Windows XP Embedded cu Service Pack 2, Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Sisteme de operare ale serverului
 • Minim : procesor single-core 2,4 GHz
 • Se recomandă: CPU Intel Xeon multi-core cu viteze de 1,86 GHz sau mai mari
 • Memorie:
 • Memorie RAM disponibilă minimă: 512 MB
 • Memorie RAM disponibilă recomandată: 1 GB
 • Spațiu liber pe hard-disk: 1,5 GB
 • Toate soluțiile Gravity Zone sunt instalate și gestionate de pe Control Center.
 • Cerințe GravityZone Control Center
 • GravityZone Control Center este furnizat ca și aplicație virtuală și este disponibil în următoarele formate:wing formats:
 • OVA (compatibil cu VMware vSphere, View)
 • XVA (compatibil cu Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
 • VHD (compatibil cu Microsoft Hyper-V)
 • Suport pentru alte formate și platforme de virtualizare disponibil la cerere.
 • Sisteme de operare suportate
 • În prezent, Security for Endpoints protejează următoarele sisteme de operare:
 • Sisteme de operare pentru stații de lucru: Windows 8, 8.1, Windows 7, Windows Vista(SP1), Windows XP (SP2 64 de biți, SP3), Mac OS X Mountain Lion(10.8.x), Mac OS X Mavericks (10.9.x), Mac OS X Yosemite(10.10.x), Mac OS X El Capitan (10.11.x)
 • Tablete și sisteme de operare embedded*: Windows Embedded 8 Standard, Windows Embedded 8.1 Industry, Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded POSReady 7, Windows Embedded Enterprise 7, Windows Embedded POSReady 2009, Windows Embedded Standard 2009, Windows XP Embedded with Service Pack 2, Windows XP Tablet PC Edition
 • Sisteme de operare - server: Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Small Business Server (SBS) 2011, Windows Small Business Server (SBS) 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, Windows Small Business Server (SBS) 2003, Windows Server 2003 R2, Windows Server 2003 cu Service Pack 1, Windows Home Server

Ghid de instalare vă oferă informații esențiale pentru a implementa GravityZone în rețeaua dumneavoastră.

Ghidul administratorului vă ajută să administrați și să monitorizați securitatea rețelei dumneavoastră cu GravityZone.

Ghidul raportorului vă arată cum să monitorizați securitatea rețelei dumneavoastră.

Ghid utilizatori Bitdefender Endpoint Security Tools este creat pentru a ajuta utilizatorii de Windows să execute scanări locale și să elimine programele malware din sistemele lor.

Ghid utilizatori Endpoint Security for Mac este creat pentru a ajuta utilizatorii de Mac să execute scanări locale și să elimine programele malware din sistemele lor.

Documentație API ajută dezvoltatorii să automatizeze fluxurile de lucru ale unei companii folosind API-urile Bitdefender GravityZone.