Stop amenințărilor avansate, Rămâneți cu un pas înaintea atacatorilor

Integrați GravityZone Cloud cu protecția avansată împotriva amenințărilor Windows Defender de la Microsoft 1
pentru a primi de la dispozitivele Linux și Mac informații avansate despre amenințări în consola ATP.

Bitdefender GravityZone
Ultra Security for Linux and Mac

Client existent

AUTENTIFICARE

Sunteți client nou Bitdefender?

Versiune de evaluare gratuită

1 Pentru mai multe informații despre protecția avansată împotriva amenințărilor Windows Defender de la Microsoft, efectuați clic aici.


Protecție amplă pentru Linux și Mac împotriva întregului spectru de amenințări cibernetice sofisticate rapid, cu precizie, cu impact minim asupra sistemului și supraîncărcare administrativă redusă.

 • Infectarea cu programe periculoase și reducerea performanțelor sistemului sunt date uitării cu soluția nr. 1 în materie de protecție și performanță conform testelor independente.
 • Elimină nevoia de a rula mai multe soluții de securitate pentru stațiile de lucru pe o singură mașină, combinând tehnicile de detecție în mai multe etape și fără semnături cu răspuns automat.
 • Folosește o singură consolă unificată pentru administrarea protecției optimizate pentru desktop-uri și servere, mașini virtuale și fizice, dispozitive mobile și e-mail.
Înapoi Înainte

Prin ce este soluția Bitdefender GravityZone Advanced Business Security cea mai bună?

Caracteristici principale

Integrare cu Windows Security Center

Microsoft și Bitdefender colaborează pentru integrarea GravityZone Cloud de la Bitdefender cu protecția împotriva amenințărilor avansate Windows Defender de la Microsoft, pentru a permite clienților Microsoft să detecteze, să vizualizeze și să investigheze și să reacționeze la atacurile cibernetice avansate și accesările neautorizate pe sistemele de operare Mac și stațiile de lucru bazate pe Linux din consola de administrare WDATP..

Clienții vor putea vizualiza informații confidențiale ample despre programul malware i fișierele suspecte detectate, cuprinzând următoarele :

      • Informații privind fișierul detectat (calea fișierului, codul hash)
      • Informații privind o amenințare detectată (tipul amenințării, numele programului malware, măsurile în privința amenințării, utilizatorul conectat)
      • Informații referitoare la mașină (informații OS, informații IP)

Pentru mai multe informații cu privire la integrarea dintre GravityZone Cloud și Windows Defender ATP, vă rugăm să consultați pagina cu Întrebări frecvente.

Machine Learning

Tehnicile de machine learning folosesc modele și algoritmi bine-pregătiți pentru a prezice și bloca atacurile avansate. Modelele de machine learning folosesc 40.000 de caracteristici statice și dinamice și sunt antrenate în mod continuu pe baza a miliarde de fișiere sigure sau periculoase, adunate de la peste 500 de milioane de stații de lucru la nivel global. Aceasta îmbunătățește în mod semnificativ eficiența detecției programelor malware și minimizează rezultatele fals pozitive.

Răspuns și izolare

GravityZone oferă cea mai bună tehnologie de curățare existentă pe piață. Blochează/oprește automat amenințările și distruge procesele periculoase.

HyperDetect 2

Acest nou nivel de apărare în faza de pre-execuție include modele de machine learning local și euristică avansată concepute pentru a detecta instrumentele de hacking, exploit-urile și tehnicile de confuzie folosite de malware - pentru a bloca amenințările sofisticate înainte de execuție.
HyperDetect permite administratorilor de securitatesă ajusteze nivelul de protecție pentru a contracara cât mai bine riscurile specifice cu care se confruntă organizația. Cu opțiunea „Numai raportare”, administratorii de securitate pot testa și monitoriza noua politică de protecție înainte de a o instala, eliminând riscul întreruperii activității organizației. Printr-o combinație de vizibilitate sporită și blocare unice pentru Bitdefender, utilizatorii pot seta HyperDetect pentru a realiza o blocare a amenințărilor la nivel normal sau permisiv, continuând totodată raportarea automată la nivel agresiv, expunând din timp indicatorii de compromis.

Funcția de releu 3

În cazul mediilor distribuite, administratorii pot profita de Rolul de releu desemnând calculatoare care să servească drept proxy de comunicații și servere de actualizări. Agenții de tip releu descoperă automat calculatoarele neprotejate din rețea și distribuie pachetele de instalare și actualizările pentru a optimiza traficul în rețea.

Consola GravityZone din cloud

GravityZone Control Center este o consolă de administrare centralizată pentru soluțiile GravityZone, care include securitatea pentru stațiile de lucru și pentru centrele de date. GravityZone Control Center găzduită de Bitdefender pe o platformă în cloud cu grad înalt de redundanță..

Security Server

Security Server este o aplicație virtuală specializată care oferă capacități de scanare centralizată. Tehnologia de scanare inteligentă Bitdefender permite stațiilor de lucru virtuale și fizice să transfere sarcinile de scanare către Security Server eliberând resursele sistemului..

2 Available for Linux Endpoints under GravityZone Elite licensing
3 Numai pentru stații de lucru Linux
 

Cerințe tehnice


 • Sisteme de operare ale stațiilor de lucru compatibile:

  • Mac OS Sierra (10.12.x), OS X El Capitan (10.11.x), OS X Yosemite (10.10.5), OS X Mavericks (10.9.5), OS X Mountain Lion (10.8.5), macOS High Sierra (10.13.x)
  • Linux: Red Hat Ent. 6.2, 6.1, 5.7, 5.6; CentOS 6.2, 6.1, 5.7, 5.6; Ubuntu 11.04, 10.04; SUSE Ent. Server 11; OpenSUSE 12, 11; Fedora 16, 15
 • Cerințe hardware pentru stația de lucru:

  • Procesor 2,4 GHz single-core, Recomandat: Intel Xeon multi-core de 1,86 GHz sau mai rapid
  • Memorie: RAM liber minimum: 512 MB, RAM liber recomandat: 1 GB
  • Spațiu liber pe hard-disk: 1,5 GB

Folosind opțiunea Consolă Cloud (infrastructură de securitate găzduită și întreținută de Bitdefender)


 • Avantaje:

  • Consola web este disponibilă instantaneu, iar gestionarea acesteia nu necesită aptitudini tehnice
  • Niciun cost asociat serverelor și operațiunilor de întreținere
  • Control și monitorizare în timp real a utilizatorilor din afara locației și de la distanță fără VPN
 • Instalarea consolei:

  • 1. Înregistrați-vă la gravityzone.bitdefender.com folosind datele de autentificare primite prin e-mail.
  • 2. Începeți instalarea protecției oferite de Bitdefender pe calculatoarele dumneavoastră folosind link-ul de descărcare sau opțiunile de configurare în masă..
  • 3. Monitorizați sau modificați în mod eficient setările de protecție folosind consola web de la distanță. Descărcați Ghidul de instalare pentru instrucțiuni detaliate cu privire la instalare..

Add-on-uri

GravityZone Full Disk Encryption

GravityZone FDE protejează datele pentru întregul hard disk al stației de lucru folosind mecanismele de criptare furnizate de Windows (BitLocker) și Mac (FileVault). Acesta profită de criptarea nativă a dispozitivelor pentru a asigura compatibilitate completă și performanță maximizată. GravityZone FDE este integrat în consola și agentul GravityZone, fără să necesite configurarea unui agent suplimentar sau instalarea unui server de administrare a cheilor. Utilizarea infrastructurii existente de securitate a stațiilor de lucru pentru a administra caracteristica Full Disk Encryption permite o configurare complet centralizată, cu un efort administrativ minim.

Nu ați găsit informațiile pe care le căutați?

Transmiteți o solicitare