logo

Servicii profesionale și consultanță pentru companii

Experiență de top în serviciul dvs.

  • Performanță de top și securitate maximă pentru organizația dvs.
  • Implementare eficientă și cu economii de timp a soluției de securitate GravityZone
  • Recuperare rapidă a investiției

Experiență de top în serviciul dvs.

O echipă experimentată de ingineri în materie de soluții de securitate vă stă mereu la dispoziție pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră. Experții Bitdefender sunt pregătiți să furnizeze soluția GravityZone care se potrivește cel mai bine organizației dvs., asigurându-se că aceasta beneficiază de cel mai înalt nivel de protecție și de performanță.


Contactați-ne astăzi pentru o ofertă la adresa sales@bitdefender.ro.

Planificare și proiectare

Serviciul de Planificare și proiectare este destinat clienților care au o infrastructură bine definită, dar nu dispun de resursele, experiența sau expertiza necesară pentru a elabora specificații de proiectare detaliate pentru producție.

Optimizați-vă mediul și alegeți cu o arhitectură profesională, care garantează viteză și performanță. Experții Bitdefender vă vor ajuta să identificați arhitectura cea mai potrivită pentru implementarea și operarea unui mediu virtualizat securizat cu GravityZone.

Instalare și configurare

Serviciul Bitdefender de implementare este ideal pentru clienții care au finalizat etapa de Planificare și proiectare și pot beneficia de îndrumări de specialitate pe parcursul implementării pentru a asigura un proces de instalare fără probleme.

Experții Bitdefender vor instala și configura soluția Bitdefender, astfel încât aceasta să răspundă în mod optim cerințelor aplicațiilor dvs.

Instruire privind produsul

Programele de instruire privind produsele oferă formare individuală și asigură personalului dvs. experiența practică necesară în funcție de rolul acestora în administrarea sistemului de securitate.

Programul nostru de instruire va oferi personalului dvs. de securitate abilitățile și cunoștințele necesare pentru a răspunde amenințărilor cibernetice la adresa integrității și securității sistemului dvs., care pot apărea în timpul activității normale.

Verificarea integrității produsului

Experții Bitdefender se asigură că mediul instalat GravityZone rulează la performanțe maxime, astfel încât să vă puteți concentra mai mult pe afacerea dvs. și mai puțin pe mentenanța securității.

Actualizare produs

Upgrade de produs

Acest serviciu, disponibil la cerere, este recomandat clienților cu implementări complexe, care au nevoie de o actualizare majoră a soluției de securitate într-o perioadă de timp extrem de scurtă și într-un mediu sensibil.

Actualizarea produsului vă ajută să faceți upgrade cu ușurință la cea mai recentă versiune Gravityzone, asigurând o securitate și o performanță maximă pentru produsul de securitate implementat, astfel încât afacerea dvs. să depășească întotdeauna problemele de securitate.

Niciun furnizor nu mi-a oferit niciodată servicii cu un grad atât de înalt de personalizare Mike Turbutt, Dotter
Am fost încântați să descoperim că Bitdefender GravityZone poate livra soluția de securitate de care aveam nevoie cu caracteristicile de administrare dorite. În plus, reacția rapidă a echipei lor de servicii profesionale a asigurat o instalare fără probleme. Brian Alexander, Senior Cloud and Virtualization Architect for Mentor Graphics