logo

Servicii profesionale și consultanță pentru companii

Experiență de top în serviciul dvs.

  • Performanță de top și securitate maximă pentru organizația dvs.
  • Implementare eficientă și cu economii de timp a soluției de securitate
  • Recuperare rapidă a investiției în soluția de securitate

CONTACTAȚI-NE ACUM pentru o ofertă

0374 303031

Experiență de top în serviciul dvs.

O echipă experimentată de specialiști în soluții de securitate și cercetători în domeniul programelor periculoase este întotdeauna disponibilă pentru a răspunde solicitărilor dvs. Specialiștii Bitdefender sunt pregătiți să ofere protecție echipamentului dvs. IT identificând cele mai potrivite arhitecturi de soluții de securitate. Compania dvs. va beneficia de cel mai înalt grad de protecție și de performanță superioară.


Experții Bitdefender sunt pregătiți să protejeze echipamentul IT oferind cele mai potrivite arhitecturi de soluție de securitate. Rezultatul va fi un nivel superior de protecție și performanță de top.

Contactați-ne astăzi pentru o ofertă la adresa sales@bitdefender.ro sau la numărul de telefon 0374 303031.

Planificare și proiectare

Experții Bitdefender vor colabora cu dvs. pentru a identifica arhitectura cea mai potrivită pentru implementare și operarea unui mediu virtual GravityZone cu securitate superioară.

Inginerii noștri specializați în soluții de securitate vă vor ajuta să evaluați sistemul curent al companiei dvs., analizând necesitățile organizației din punctul de vedere al proceselor și tehnologiilor. Printre rezultatele principale se numără un rezumat al stării curente de securitate a sistemului, cerințele de găzduire a soluției de securitate, principalele recomandări pentru asigurarea unei performanțe scalabile optime, cu reducerea riscurilor, un plan de implementare și un model de arhitectură a sistemului.

Instalare și configurare

După etapa de planificare și proiectare, experții noștri vor instala și configura sistemul Bitdefender, astfel încât acesta să ofere un răspuns optim la cerințele specifice ale aplicațiilor companiei dvs. Specialiștii Bitdefender își vor utiliza experiența extinsă atestată în cadrul proiectelor de virtualizare finalizate cu succes pentru a implementa platforma de virtualizare într-un mod perfect adaptat nevoilor organizației dvs.

Training-uri despre produse la fața locului

Training-urile la fața locului oferă formare individuală și asigură personalului dvs. experiența practică necesară în funcție de rolul acestora în administrarea securității sistemului.

Astfel, personalul de securitate va fi pregătit să răspundă eficient la orice amenințări contra integrității sistemului.

Verificarea integrității produsului

Experții Bitdefender verifică și se asigură ca mediul instalat GravityZone să mențină performanța preconizată pe baza celor mai bune practici recomandate.

Upgrade produs

Versiunea GravityZone instalată este revizuită și evaluată, apoi este actualizată la cea mai recentă versiune GravityZone. Procesul de upgrade va ține cont de cerințele software, evaluarea riscurilor de upgrade de software, analiza impactului potențial asupra rețelei dumneavoastră și recomandări pentru a răspunde cât mai bine nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

“Niciun furnizor nu mi-a oferit niciodată servicii cu un grad atât de înalt de personalizare” Mike Turbutt, Dotter AWS

În prezent, aceste servicii sunt disponibile numai în SUA..