Bitdefender

Cloud Security for MSP


  • Creșterea eficienței prin administrarea centralizată a securității stațiilor de lucru pentru toți clienții folosind o consolă de administrare cloud puternică, dar simplă.
  • Economisiți timp cu licențierea lunară simplificată, plus facturare și gestionare a tichetelor centralizate.
  • Îmbunătățește protecția și performanța prin implementarea unei soluții de securitate care este în mod constant pe primul loc la testele celor mai importante organisme independente.

Nou: Administrarea stațiilor de llucru și a protecției Microsoft Exchange și antispam, precum și a securității pentru instanțele AWS de pe aceeași consolă.

Lista caracteristici cheie

Asigură creșterea veniturilor recurente și reducerea costurilor

Calitatea de partener MSP Bitdefender vă permite să creșteți loialitatea clienților și să adăugați valoare prin administrarea protecției pentru clienți. Administrarea securității e-mail și antispam, precum și a securității fizice și virtuale pe aceeași consolă pentru toți clienții reduce eforturile și costurile de administrare.

Cea mai bună protecție și cea mai bună performanță

Bitdefender a detectat 99% dintre amenințările de tip 0-day la testele euristice AV-Comparatives din 2015, devansând alți concurenți. La evaluările corporative AV-Test, Bitdefender este în mod constant pe primul loc pentru protecție, performanță și utilizare, obținând și premiul AV-Test pentru Cea mai bună performanță, în 2014.

Integrările superioare fluidizează procesele

Bitdefender se integrează cu Amazon Web Services și platforme RMM și PSA de renume, inclusiv Kaseya sau ConnectWise, reducând cheltuielile administrative și operaționale.

Implementare Studii de caz

Companiile de toate dimensiunile optează pentru Bitdefender endopoint security pentru a proteja productivitatea și datele angajaților.Bitdefender

Securitate pentru MSPs

Cu Cloud Security for MSPs, administrarea de la distanță a securității pentru clienți este acum mai ușoară, ca și reducerea costurilor și creșterea veniturilor recurente. Încercați această soluție folosind butonul de mai jos.