Nou în Bitdefender Control Parental: Împiedică „păcălirea” părinților

Bitdefender

09 Iulie 2019

Promo Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 30 de zile
Nou în Bitdefender Control Parental: Împiedică „păcălirea” părinților

Creșterea copiilor a fost întotdeauna o sarcină dificilă. În timp ce abilitățile de a fi părinte sunt, de obicei, transferate și adaptate din generație în generație, tehnologia a adăugat un strat de complexitate pe care părinții și bunicii noștri nu l-au cunoscut.

În doar câțiva ani, tehnologiile mobile au schimbat modalitatea în care interacționăm cu ceilalți, iar copiii adoptă complet această abordare. Pentru Generația Z, sau pentru cei care sunt denumiți într-un mod mai adecvat iGens, lumea a devenit locul lor de joacă, iar părinții trebuie să se adapteze acum influențelor exterioare care îi transformă pe copii în adulți. Abuzul de droguri și alcool, pericolele asociate hărțuirii cibernetice, agresorii online și impactul televiziunii sau rețelelor sociale sunt printre aspectele pe care părinții trebuie să le controleze în stadii din ce în ce mai precoce ale dezvoltării copilului.

Problemele moderne necesită soluții moderne

Tehnologiile de control parental nu sunt noi deloc – acestea pot ajuta părinții să creeze limite și să impună restricții într-o zonă care îi copleșește de obicei. Însă copii au contracarat rapid aceste măsuri, găsind modalități de a instala sau evita tehnologiile de control parental în căutarea conectivității. Cei mai îndrăzneți au început să ducă acasă telefoane de unică folosință cu cartelă prepaid (numite și „burner phones”) pentru a reduce controlul și a evita interdicțiile.

Dispozitivele alternative achiziționate de adolescenți scapă adesea de radarul părinților, care nu știu că rețeaua lor Wi-Fi de acasă adăpostește și alte dispozitive. Noi, la Bitdefender, am dedicat mai mult de un deceniu ajutând părinții să restabilească balanța tehnologiei, înclinând-o în favoarea lor. Modulul nostru de control parental oferă deja funcții precum controlul timpului petrecut în fața ecranului, filtrele de conținut și restricționarea în funcție de zonă, precum și protecție bazată pe inteligență artificială împotriva hărțuirii cibernetice și agresorilor sexuali. Suntem bucuroși să anunțăm azi că extindem posibilitățile de control parental pentru a acoperi întreaga rețea de acasă protejată de Bitdefender BOX.

Cum mă poate ajuta Bitdefender BOX să rămân informat?

Bitdefender BOX monitorizează dispozitivele conectate la rețeaua de acasă și notifică părintele de îndată de un nou dispozitiv este online. Părinții pot identifica acum dispozitivele necunoscute și întrerupe conexiunea la Internet până când își dau seama al cui este dispozitivul respectiv.

Bitdefender BOX face mai mult decât să monitorizeze dispozitivele necunoscute. Acesta mută deciziile de control parental la nivel de rețea, astfel încât să fie aplicate imediat și uniform pe toate dispozitivele din rețea. Conținutul nedorit poate fi blocat pe televizoare, telefoane sau tablete inteligente, cunoscute sau necunoscute, frigidere inteligente, oglinzi inteligente și așa mai departe. Această tehnologie nu face nicio diferență între dispozitivele cu o soluție de Control Parental instalată local și cele fără niciun modul de Control Parental instalat.

Deși tehnologiile pe care le creăm la Bitdefender ajută părinții să fie informați, acestea nu înlocuiesc rolul părinților în educarea copiilor sau dialogul. Încurajăm mereu părinții să se implice în discuții cu copiii cu privire la tehnologie și la siguranța online și să îi ajute să înțeleagă riscurile asociate unei lumi din ce în ce mai conectate.

tags


Autor


Bitdefender

The meaning of Bitdefender’s mascot, the Dacian Draco, a symbol that depicts a mythical animal with a wolf’s head and a dragon’s body, is “to watch” and to “guard with a sharp eye.”

Toate articolele

Articole similare

Articole salvate


loader