1 minut

Nou în Bitdefender BOX: Modul Privat

Bitdefender

18 Septembrie 2019

Ad Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 90 de zile
Nou în Bitdefender BOX: Modul Privat

Fie că vrem sau nu, tehnologia își face loc în casele noastre. Televizoare smart, frigidere conectate și becuri inteligente – toate sunt create pentru confortul nostru. Fără doar și poate, la baza unei case smart se află asistenții digitali. Există aproximativ 70 de milioane de asistenți inteligenți doar în SUA, potrivit unui studiu publicat de Voicebot.

Pe parcursul zilei, asistenții smart ascultă în background pentru a detecta comenzi precum „OK, Google!”, „Hey, Siri” și „Alexa!”. Comenzile noastre, alături de alte conversații care au loc în același timp, sunt trimise în cloud, interpretate și transformate în căutări web sau acțiuni.

În ciuda anonimizării lor, aceste fragmente vocale includ, de cele mai multe ori, informații prin care persoana care vorbește poate fi identificată, cum ar fi adrese sau nume. Alteori, asistenții digitali sunt activați din greșeală și înregistrează tot ce se aude în jurul lor chiar și timp de 30 de secunde.

Cu toate că asistenții digitali au, de obicei, un mecanism care oprește microfonul, soluția este greoaie și de aceea clienții o folosesc rar.

Vă prezentăm Modul Privat din Bitdefender BOX, soluție simplă prin care să puteți controla asistenții smart:

Pentru Bitdefender, confidențialitatea utilizatorilor este prioritară. De aceea, dezvoltăm constant noi tehnologii pentru a oferi le oamenilor control asupra datelor personale. Noua funcție din Bitdefender BOX, numită „Mod privat”, include tehnologii care nu le mai permit asistenților smart să asculte conversațiile utilizatorilor. Acest lucru se întâmplă prin blocarea temporară a accesului la internet a asistenților digitali. Puteți alege pentru cât timp le va fi restricționat accesul la internet prin stabilirea unui anumit interval – după ce acest interval expiră, asistenții digitali se reconectează automat la internet. Dacă vă răzgândiți și aveți nevoie de  asistentul digital, îl puteți reconecta printr-o simplă apăsare de buton; nici măcar nu este nevoie să vă ridicați de pe canapea.

tags


AutorSe întâmplă acum

Populare

Cum îți asigură tehnologia Bitdefender pentru prevenirea atacurilor web o experiență de navigare sigură

Cum îți asigură tehnologia Bitdefender pentru prevenirea atacurilor web o experiență de navigare sigură

01 Martie 2021

3 minute
Cum îți protejează Bitdefender VPN confidențialitatea și datele digitale

Cum îți protejează Bitdefender VPN confidențialitatea și datele digitale

16 Februarie 2021

3 minute

FOLLOW US ON

SOCIAL MEDIA


Articole similare

Ce conținut online preferă copiii în 2020:  Trenduri Internaționale Ce conținut online preferă copiii în 2020: Trenduri Internaționale
Bitdefender

15 Ianuarie 2020

3 minute
Tehnologii din Bitdefender BOX: Protecția datelor cu caracter sensibil Tehnologii din Bitdefender BOX: Protecția datelor cu caracter sensibil
Bitdefender

18 Decembrie 2019

2 minute
Tehnologii din Bitdefender BOX: Prevenirea Phishingului și a Fraudelor Tehnologii din Bitdefender BOX: Prevenirea Phishingului și a Fraudelor
Bitdefender

18 Decembrie 2019

2 minute