2 minute

Cinci motive pentru care să instalezi protecție pentru toate dispozitivele și cum să faci asta

Bogdan BOTEZATU

26 Aprilie 2021

Ad Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 90 de zile
Cinci motive pentru care să instalezi protecție pentru toate dispozitivele și cum să faci asta

Instalarea protecției pe toate dispozitivele acoperite de abonamentul tău este cel mai bun lucru pe care îl poți face, pe lângă alegerea unei soluții Bitdefender. Trebuie să fii în siguranță într-o lume nesigură. Și cel mai bun mod de a face asta este să îți securizezi dispozitivele înainte ca hackerii să le atace.

Iată mai multe motive pentru a profita la maxim de abonamentul tău:

 1. Ai la dispoziție cea mai bună protecție împotriva malware-ului și un expert în descoperirea site-urilor web de phishing, potrivit unei analize efectuate de AV-TEST și AV-Comparatives.
 2. Este ușor de instalat. Durează doar câteva minute. Comparativ cu timpul necesar de remediere în urma unui atac, nu înseamnă mai nimic.
 3. Deja ai plătit pentru a avea Bitdefender pe mai multe dispozitive – de ce să nu profiți de acest lucru? Nu putem găsi niciun răspuns la această întrebare. E ca și cum ai plăti pentru un abonament pe un an la sală și te-ai duce doar de trei ori.
 4. Siguranța înseamnă protecția tuturor dispozitivelor utilizate de tine și de familia ta: telefoane, tablete, laptopuri, computere. Un dispozitiv neprotejat înseamnă o ușă deschisă pentru un atacator. Hackerii caută mereu ținte vulnerabile.
 5. „Speranța nu e un plan de bătaie”, spune Philip Jacobs, Lead Machinery Engineer. „Când vine vorba de securitate, nu poți spera că ești în siguranță; trebuie să ai un plan. Pentru mine, Bitdefender reprezintă un factor cheie din acest plan.”

Iată cum poți fi protejat:

 1. Autentifică-te în contul tău Bitdefender Central. Dacă ești deja autentificat în cont, atunci accesează acest linkpentru a fi redirecționat automat în secțiunea Instalează produse Bitdefender. Dacă nu, autentifică-te manual și selectează panoul Dispozitivele mele.
 2. Selectează + Instalează produsele Bitdefender pe dispozitivele tale.
 3. Alege una dintre cele două opțiuni disponibile:
 4. Protejează acest dispozitiv – dacă utilizezi acum dispozitivul pe care vrei să îl protejezi
 5. Protejează alte dispozitive – dacă vrei să protejezi un alt dispozitiv
 6. Copiază și trimite link-ul de descărcare
 7. Deschide link-ul pe dispozitivul pe care dorești să îl protejezi. Selectează DESCARCĂ ȘI INSTALEAZĂși urmează pașii de pe ecran pentru a instala Bitdefender.

Rămâi în siguranță!

tags


AutorSe întâmplă acum

Populare

Cum îți asigură tehnologia Bitdefender pentru prevenirea atacurilor web o experiență de navigare sigură

Cum îți asigură tehnologia Bitdefender pentru prevenirea atacurilor web o experiență de navigare sigură

01 Martie 2021

3 minute
Cum îți protejează Bitdefender VPN confidențialitatea și datele digitale

Cum îți protejează Bitdefender VPN confidențialitatea și datele digitale

16 Februarie 2021

3 minute

FOLLOW US ON

SOCIAL MEDIA


Articole similare

Google retrage în totalitate asistența pentru Android 2.3.7 și versiunile mai vechi Google retrage în totalitate asistența pentru Android 2.3.7 și versiunile mai vechi
Bitdefender

23 August 2021

1 minut
Părinții în pandemie: Siguranța poate transforma timpul petrecut online în momente frumoase petrecute împreună Părinții în pandemie: Siguranța poate transforma timpul petrecut online în momente frumoase petrecute împreună
Alina BÎZGĂ

05 August 2021

5 minute
FBI avertizează că hackerii vizează rezervele și casele de schimb de criptomonedă FBI avertizează că hackerii vizează rezervele și casele de schimb de criptomonedă
Bitdefender

22 Iulie 2021

2 minute