Cinci motive pentru care să instalezi protecție pentru toate dispozitivele și cum să faci asta

Bogdan BOTEZATU

26 Aprilie 2021

Promo Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 30 de zile
Cinci motive pentru care să instalezi protecție pentru toate dispozitivele și cum să faci asta

Instalarea protecției pe toate dispozitivele acoperite de abonamentul tău este cel mai bun lucru pe care îl poți face, pe lângă alegerea unei soluții Bitdefender. Trebuie să fii în siguranță într-o lume nesigură. Și cel mai bun mod de a face asta este să îți securizezi dispozitivele înainte ca hackerii să le atace.

Iată mai multe motive pentru a profita la maxim de abonamentul tău:

  1. Ai la dispoziție cea mai bună protecție împotriva malware-ului și un expert în descoperirea site-urilor web de phishing, potrivit unei analize efectuate de AV-TEST și AV-Comparatives.
  2. Este ușor de instalat. Durează doar câteva minute. Comparativ cu timpul necesar de remediere în urma unui atac, nu înseamnă mai nimic.
  3. Deja ai plătit pentru a avea Bitdefender pe mai multe dispozitive – de ce să nu profiți de acest lucru? Nu putem găsi niciun răspuns la această întrebare. E ca și cum ai plăti pentru un abonament pe un an la sală și te-ai duce doar de trei ori.
  4. Siguranța înseamnă protecția tuturor dispozitivelor utilizate de tine și de familia ta: telefoane, tablete, laptopuri, computere. Un dispozitiv neprotejat înseamnă o ușă deschisă pentru un atacator. Hackerii caută mereu ținte vulnerabile.
  5. „Speranța nu e un plan de bătaie”, spune Philip Jacobs, Lead Machinery Engineer. „Când vine vorba de securitate, nu poți spera că ești în siguranță; trebuie să ai un plan. Pentru mine, Bitdefender reprezintă un factor cheie din acest plan.”

Iată cum poți fi protejat:

  1. Autentifică-te în contul tău Bitdefender Central. Dacă ești deja autentificat în cont, atunci accesează acest linkpentru a fi redirecționat automat în secțiunea Instalează produse Bitdefender. Dacă nu, autentifică-te manual și selectează panoul Dispozitivele mele.
  2. Selectează + Instalează produsele Bitdefender pe dispozitivele tale.
  3. Alege una dintre cele două opțiuni disponibile:
  4. Protejează acest dispozitiv – dacă utilizezi acum dispozitivul pe care vrei să îl protejezi
  5. Protejează alte dispozitive – dacă vrei să protejezi un alt dispozitiv
  6. Copiază și trimite link-ul de descărcare
  7. Deschide link-ul pe dispozitivul pe care dorești să îl protejezi. Selectează DESCARCĂ ȘI INSTALEAZĂși urmează pașii de pe ecran pentru a instala Bitdefender.

Rămâi în siguranță!

tags


Autor


Bogdan BOTEZATU

Bogdan Botezatu este Director de cercetare a amenințărilor informatice la Bitdefender.

Toate articolele

Articole similare

Articole salvate


loader