Bitdefender extinde parteneriatul de securitate cibernetică cu Ferrari

Bitdefender

18 Mai 2023

Promo Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 30 de zile
Bitdefender extinde parteneriatul de securitate cibernetică cu Ferrari

Compania de automobile de lux cu echipa sa legendară de Formula 1 integrează Bitdefender Advanced Threat Intelligence în operațiunile sale de securitate pentru a detecta și a răspunde mai rapid la amenințările cibernetice

Bitdefender, lider global în domeniul securității cibernetice, a anunțat astăzi că își extinde parteneriatul cu Ferrari S.p.A., pentru a furniza soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence către operațiunile de securitate de la nivel global ale companiei.

Ferrari S.p.A. va integra Bitdefender Advanced Threat Intelligence în centrul său de operațiuni de Securitate (SOC) pentru a ajuta analiștii în securitate informatică de la Ferrari să valideze și să trieze mai rapid alertele, să îmbunătățească capabilitățile de threat hunting și de răspuns la incidente.

Producătorul italian va beneficia de serviciile Bitdefender Operational Intelligence Feeds care oferă informații contextualizate privind amenințările cibernetice și indicatori de compromitere (IoC) din jurul amenințărilor persistente avansate (APT), phishing și fraudă, adrese IP periculoase, domenii, URL-uri și semnături folosite pentru a răspândi amenințări informatice, exploatarea vulnerabilităților, servere de comandă și control (C2) și multe altele.

Analiștii în securitate de la Ferrari vor avea acces și la Bitdefender Operational Intelligence API, un serviciu de interogare care oferă informații utile nu numai despre amenințările de securitate cibernetică, dar și informații contextualizate din jurul acestora, precum actorii amenințărilor, familiile de malware, profilurile victimelor (industrie, țară, platformă), încredere, severitate, scor de popularitate, vulnerabiliăți, exploatări și altele.

Un studiu recent care a vizat peste 400 de profesioniști în securitate informatică din întreaga lume arată că extinderea capabilităților în mai multe medii (on premise, cloud, hibrid) reprezintă principala provocare pentru multe organizații. Cu informații relevante despre amenințări, echipa de securitate de la Ferrari va putea detecta mai rapid amenințările informatice, campaniile periculoase și comportamentele anormale, oprind amenințările înainte ca acestea să afecteze organizația sau să se răspândească în infrastructura IT – de la birou pe circuit, local sau în cloud.

Bitdefender Advanced Threat Intelligence se bazează pe o rețea extinsă de sute de milioane de senzori, inclusiv ecosistemul său global OEM (ce deservește întreprinderi mici și mijlocii), și colectează în permanență date despre amenințările informatice la nivel mondial. Laboratoarele Bitdefender, formate de o echipă de elită de specialiști în securitate informatică, corelează datele cu privire la posibile amenințări, colectează indicatori cunoscuți de compromitere (IOC), malware, domenii și adrese URL periculoase și efectuează analize complexe pentru a oferi un context extins al amenințărilor. Această telemetrie împreună cu analiza umană și automată are ca rezultat sute de noi amenințări adăugate în fiecare minut, validarea a miliarde de interogări de amenințări zilnic și mai puține alerte fals pozitive pentru echipele de securitate IT.

„La fel ca în cursele de Formula 1, fiecare secundă contează atunci când vorbim despre prevenție, detecție și oprirea atacurilor cibernetice – iar soluțiile de threat intelligence sunt cruciale pentru operațiunile de securitate și răspuns rapid. Suntem încântați să extindem parteneriatul nostru cu Ferrari pentru a integra Bitdefender Advanced Threat Intelligence în operațiunile de securitate ale companiei. Această extindere consolidează parteneriatul nostru puternic cu Scuderia Ferrari și din perspectiva de lideri în domeniile noastre, vom lucra împreună pentru a ajuta Ferrari să fie cu un pas înaintea ultimelor amenințări la adresa securității cibernetice”, spune Florin Talpes, co-fondator și CEO al Bitdefender.

Pentru mai multe informații despre parteneriatul dintre Bitdefender și Scuderia Ferrari, accesați: https://www.bitdefender.ro/scuderiaferrari/.

tags


Autor


Bitdefender

The meaning of Bitdefender’s mascot, the Dacian Draco, a symbol that depicts a mythical animal with a wolf’s head and a dragon’s body, is “to watch” and to “guard with a sharp eye.”

Toate articolele

Articole similare

Articole salvate


loader