Bitdefender câștigă Premiul PCMag Editors’ Choice – „Cel mai bun software antivirus pentru anul 2023”

Bitdefender

08 Februarie 2023

Promo Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 30 de zile
Bitdefender câștigă Premiul PCMag Editors’ Choice – „Cel mai bun software antivirus pentru anul 2023”

Concurența este acerbă în sectorul securității cibernetice. Furnizorii de soluții antivirus lucrează neîncetat pentru a dezvolta produse puternice care nu doar protejează utilizatorii împotriva atacurilor, ci care să fie și simplu de utilizat și să nu împovăreze resursele sistemelor. Conform editorilor cu experiență ai PCMag, Bitdefender este cel mai bun furnizor de soluții complete pentru protecția tuturor dispozitivelor în 2023.

Bitdefender are un palmares impresionant de distincții obținute în ultimul an de la bine-cunoscuta publicație americană din domeniul tehnologic, câștigând atât Premiul Readers’ Choice, cât și mult-râvnitul Premiu Editors’ Choice pentru protecția remarcabilă pe care o oferă împotriva amenințărilor online, precum și pentru experiența generală de utilizare a soluțiilor Bitdefender pentru desktop și mobil.

Neil J. Rubenking, analistul principal al publicației, specializat pe produse de securitate și veteran în domeniu, remarcă pe bună dreptate diferența majoră dintre o soluție antivirus simplă și o suită completă de securitate. În analiza sa privind suita reprezentativă a Bitdefender, Total Security, acesta menționează:

Pe de parte, există suite care abia adaugă caracteristici suficiente pentru a-și merita acest titlu. Pe de alta, anumite produse antivirus se laudă cu o abundență incredibilă de caracteristici. Și apoi sunt suitele care protejează mai multe sisteme de operare, nu doar PC-urile. Bitdefender Total Security sporește securitatea oferită de Bitdefender Internet Security, dar și extinde această protecție pentru a include toate platformele des utilizate. Bitdefender Total Security este câștigătoarea premiului nostru Editors' Choice la categoria suitelor complete de securitate.

Neil J. Rubenking, Lead Analyst for Security, PCMag

O licență Bitdefender Total Security oferă protecție pentru telefonul, laptopul și tableta ta, indiferent de sistemul de operare – Windows, Mac, iOS sau Android.

PCMag a desemnat recent soluția Bitdefender Antivirus Plus drept „Cel mai bun software antivirus pentru 2023 ...după ce a obținut cele mai bune rezultate în urma testelor și pentru că oferă o colecție de caracteristici care eclipsează numeroase suite care oferă o securitate completă”, ce includ protecție împotriva ransomware, protecție a datelor bancare, detecție bazată pe comportamente și multe altele.

De asemenea, am obținut cu mândrie și următoarele premii de la PCMag:

Cel mai bun software pentru eliminarea malware-ului și protecție pentru 2023

Securitatea oferită de Bitdefender merge dincolo de elementele de bază ale protecției antimalware și își face treaba fără să agaseze utilizatorul.

Editors’ Choice pentru Bitdefender Internet Security

Multitudinea de caracteristici care se regăsesc în soluția excelentă antivirus de la Bitdefender sunt transferate la Bitdefender Internet Security. Suita adaugă, printre altele, protecție prin firewall, filtrarea mesajelor spam, control parental. De aceea, merită distincția noastră Editors' Choice, fiind o suită de securitate de top, la nivel de bază.

Cele mai  bune suite de securitate pentru 2023

Tehnologia antivirus care stă la baza suitei a obținut în mod constant un scor perfect și aproape perfect în urma testelor efectuate de laboratoare independente, în vreme ce protecția sa împotriva ransomware a trecut cu brio testele noastre.

Editors’ Choice pentru Bitdefender Antivirus for Mac

Bitdefender Antivirus for Mac a obținut calificative înalte în testele noastre directe și ale laboratoarelor independente. Este o soluție pe care o poți instala, apoi de care poți uita, având încrederea că dispozitivul tău Mac este protejat.

Cel mai bun antivirus pentru Android pentru 2023

Protecția antivirus oferită de soluția Bitdefender Total Security pentru Android a uimit laboratoarele de testare, obținând scoruri perfecte.

Încurajăm cititorii blogului nostru să citească recenziile cuprinzătoare ale PCMag și să testeze gama noastră variată de produse de securitate pentru Windows, Mac, iOS și Android, accesând bitdefender.ro/solutions.

tags


Autor


Bitdefender

The meaning of Bitdefender’s mascot, the Dacian Draco, a symbol that depicts a mythical animal with a wolf’s head and a dragon’s body, is “to watch” and to “guard with a sharp eye.”

Toate articolele

Articole similare

Articole salvate


loader