Pentru acasă

Protecție completă pentru universul tău digital și cel al familiei tale – pentru orice fel de dispozitiv sau experiențe online.

Pentru companii mici

Protejează date confidențiale și reputația micii tale companii.

Pentru companii

Alegeți platforma noastră de securitate sau serviciul administrat pentru a deveni o companie mai rezistentă pe plan cibernetic.

Bitdefender consolidează Cloud Native Security

GravityZone CSPM+ aduce ultima versiune de Cloud Security Posture Management împreună cu securitatea avansată Cloud Infrastructure Entitlement Management într-o singură platformă.

Partener Ferrari în domeniul securității cibernetice

Bitdefender susține Ferrari cu funcționalități avansate de threat intelligence pentru îmbunătățirea capabilităților de detecție și răspuns la amenințările cibernetice.

 

 

Bitdefender, desemnat lider în securitate la nivel de endpoint

Bitdefender a fost desemnat „Lider” în Forrester Wave™: Endpoint Security, T4 2023, un prestigios raport independent ce evaluează cei mai importanți furnizori din industrie.

 

 

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
deja client
Circle

Sunteți deja client?

Noi credem în parteneriate pe termen lung. Dumneavoastră obțineți reduceri și beneficii suplimentare la reînnoire.

Faceți pasul următor

Produse de securitate premiate și o sursa de informații relevante cu privire la amenințările de securitate în ceea ce privește persoanele, locuințele, companiile și dispozitivele acestora, rețelele și serviciile cloud.

model_grid

Vreți să vă protejați familia și prietenii?

Vă gândiți serios să vă protejați afacerea?

Concurați pentru a câștiga clienți?

Sunteți gata să deveniți partener?

securitate cibernetică

Bitdefender este un lider recunoscut în domeniul securității IT, care oferă soluții superioare de prevenție, detecție și răspuns la incidente de securitate cibernetică.

Bitdefender oferă soluții de securitate cibernetică cu eficiență, performanță și ușurință de utilizare de vârf pentru companiile mici și mijlocii, pentru companiile mid-market și pentru utilizatorii individuali. Ghidată de viziunea de a fi cel mai de încredere furnizor de soluții de securitate cibernetică din lume, Bitdefender se angajează să apere companiile și utilizatorii individuali din întreaga lume de atacurile cibernetice pentru a-și transforma și îmbunătăți experiența digitală.

Citiți cele mai recente informații despre securitate cibernetică: