www

Ultimele știri

Un nou produs de securitate marca Bitdefender: Proiect Gonzales

September 2011


Un nou prototip de program antivirus

 

BUCUREŞTI, România, 21 septembrie 2011– Bitdefender®, liderul pieţei româneşti de securitate a informaţiilor, dă astăzi startul proiectului Gonzales, un nou prototip de program antivirus. Proiectul Gonzales oferă utilizatorilor opţiunea de a se desprinde de modul tradiţional în care interacţionează cu programul antivirus, printr-un design inovator şi îndrăzneţ, care reduce timpul şi eforturile necesare pentru configurare şi administrare.

 

Bitdefender lansează în acelaşi timp şi o provocare către utilizatori. Este vorba de o invitaţie de a participa direct la dezvoltarea următoarei generaţii de tehnologii Bitdefender, prin testul beta public.

“Pentru noi, această lansare este o ocazie unică de a testa şi rafina o sumă de concepte şi idei care se vor regăsi în noua generaţie de produse şi servicii. Este o aventură la care vor participa şi utilizatorii noştri, o mică excursie în viitorul previzibil, dacă vreţi" a declarat Alexandru Bălan, Product Manager Bitdefender.

 

Compania Bitdefender a pregătit şi un premiu pentru testerul cel mai harnic - un netbook Samsung "verde", alimentat cu celule solare.

 

Noul antivirus Bitdefender poate fi descărcat de aici http://gonzales.bitdefender.ro


Share