www

Ultimele știri

Bitdefender pregătește studenții din București în C/C++ și tehnici de testare software

September 2015


Bitdefender, producătorul uneia dintre cele mai performate soluții de securitate IT, anunță organizarea a două cursuri pentru studenții din București interesați să se dezvolte profesional și să acumuleze cunoștințe de la experții in securitate ai companiei.

Bitdefender, producătorul uneia dintre cele mai performate soluții de securitate IT, anunță organizarea a două cursuri pentru studenții din București interesați să se dezvolte profesional și să acumuleze cunoștințe de la experții în securitate ai companiei.

Cursul de programare C/C++ pe sistemul de operare Windows – “How to use C/C++ and algorithms to make Windows OS to do what you want” va consta în 14 sesiuni, luni și miercuri între orele 16.00-19.00.

Cursul de testare software pentru începători cu tematica “QA techniques and advanced debugging methods for beginners” va consta în zece sesiuni, marți și joi între orele 16.00-19.00.

Înscrierea se face pana in data de 10 octombrie 2015 inclusiv. Selecția participanților la curs se face după testarea candidatilor, în perioada 12 octombrie – 24 octombrie.

Cele două cursuri vor avea loc în perioada 26 octombrie-11 decembrie 2015 la IAA House, Calea Victoriei, în București. 

Participanții la cursuri vor primi la finalul proiectului diplome și premii din partea Bitdefender și, totodată, oportunitatea de a-și construi o carieră.

Înscrierile se fac prin trimiterea unui CV actualizat cu mentiunea „Programare” sau „Testare”, la adresa de e-mail [email protected]


Share