www

Ultimele știri

Bitdefender, pentru a saptea oara in topul industriei de securitate la testele AV-TEST

August 2012


Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus, s-a clasat din nou, pentru a șaptea oară în ultimul an și jumătate, pe primul loc după sesiunea de evaluare derulată de organizația independentă AV-TEST în lunile mai și iunie.

 

BUCUREȘTI, 7 august 2012– Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus, s-a clasat din nou, pentru a șaptea oară în ultimul an și jumătate, pe primul loc după sesiunea de evaluare derulată de organizația independentă AV-TEST în lunile mai și iunie.  

 

Produsul românesc Internet Security 2012 a obținut 17 puncte din 18 posibile și și-a menținut poziția de lider al industriei, în fața altor 24 de soluții antivirus.

Bitdefender a obținut un maximum de 6 puncte la testarea capacității de curățare și reparare a sistemului în urma unei infecții. La categoriile Protecție și Ușurință în utilizare produsul a obținut 5,5 puncte.

 

’’Rezultatele ultimelor sesiuni de evaluare derulate de AV-TEST vin după mai bine de un an de premii și distincții de recunoaștere a performanțelor produselor Bitdefender din gama 2012. Acestea ne-au furnizat o bază solidă și energie sporită de a dezvolta noua noastră linie proaspăt lansată, Bitdefender 2013. Aștept cu interes următoarele testări’’, a declarat Viorel Canja, șeful laboratoarelor antimalware și antispam din Bitdefender.

 

’’Bitdefender a avut rezultate extraordinar de bune la testările ce au avut loc pe parcursul anului trecut cu linia de produse 2012. Echipa noastră este nerăbdătoare să evalueze generația 2013, într-o nouă rundă de teste riguroase. Vom fi cu ochii pe Bitdefender în rundele viitoare’’, a declarat Andreas Marx, CEO, AV-TEST.

 

Institutul AV-TEST cu sediul în Magdeburg, Germania, este o companie de analiză de software antivirus, o autoritate în industria globală de securitate informatică.

Pentru mai multe detalii cu privire la rezultatele AV-TEST, precum și un istoric al testelor, accesați http://www.av-test.org/en/tests/.


Share