www

Ultimele știri

Bitdefender Mobile Security integrează Snap Photo, un serviciu care activează camera telefonului pentru a controla utilizările nepermise

October 2015


Producătorul global de soluții de securitate IT Bitdefender a lansat noua versiune a Bitdefender Mobile Security and Antivirus, care aduce in prim-plan o tehnologie inovativă capabilă să controleze utilizările neautorizate și să ii fotografieze pe cei intrați in posesia terminalului mobil fără acordul proprietarului.

Noua funcționalitate Snap Photo permite telefonului să fotografieze în mod automat orice persoană care încearcă să acceseze aplicațiile protejate de App Lock și furnizează proprietarului fotografia sa, precum și data și ora tentativei de acces neautorizat. Astfel utilizatorul poate alege un număr de aplicații pe care să le protejeze suplimentar, printr-un cod de securitate în plus față de PIN-ul terminalului.

“Am gândit îmbunătățirile aduse noului Bitdefender Mobile Security cu scopul de a dezvolta continuu funcționalitățile sale de vârf: siguranță maximă și ușurință în utilizare. Cea mai puternică și prietenoasă soluție de securitate pentru mobile este acum mai sigură și mai ușor de folosit”, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist al Bitdefender.

Bitdefender Mobile Security permite și dezactivarea codurilor PIN când utilizatorul se află conectat la o rețea cunoscută, precum cea de acasă, permițând accesul rapid la aplicațiile preferate de pe telefon prin Smart Unlock.

Snap Photo și Smart Unlock se alătură celorlalte funcționalități existente în Bitdefender Mobile Security, precum Privacy Advisor - arată modul în care aplicațiile invadează intimitatea -, App Lock - permite utilizatorului să decidă cine poate accesa informații cu caracter personal -, dar și antivirusul, evaluat drept soluția care oferă “cea mai bună protecție” de către institutul independent AV-TEST în septembrie 2015.

Noul Bitdefender Mobile Security menține impactul minimal asupra bateriei, unul dintre principalele atuuri ale telefonlului încă de la lansare, însemând că soluția nu are niciun fel de efect asupra autonomiei terminalului.

Interfața atractivă permite utilizatorului folosirea mai facilă a celorlalte funcționalități precum serviciul de blocare Anti-Theft, de navigare în siguranță Web Security, sau de găsire rapidă a telefonului prin conectarea la smart watch WearON.
 


Share