www

Ultimele știri

Bitdefender lanseaza Antivirus Free for Android

April 2013


O soluție rapidă și puternică ce elimină virușii, cu impact minim asupra bateriei

 

BUCUREȘTI, 09 aprilie 2013– Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus, lansează Antivirus Free for Android, aplicația ce combate amenințările generate de volumul tot mai mare de viruși care au ca țintă terminalele cu Android.

Produsul oferă utilizatorilor de smartphone o soluție antivirus gratuită, rapidă și puternică, ce folosește tehnologia de scanare în cloud și nu consumă bateria.

’’Am observat o diversificare a soft-ului periculos pentru Android în ultimul an, așa că am creat această soluție pentru a contracara amenințările create zilnic pentru acest tip de terminale. Întrucât ne dorim s-o vedem utilizată la scară cât mai largă, am realizat-o ușor de folosit, cu impact minim asupra bateriei și cu efect letal asupra virușilor’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Creatorii de malware și-au concentrat efortul pe furtul de date personale, astfel că în ultimele șase luni a crescut semnificativ ponderea reclamelor agresive în volumul total al detecțiilor, potrivit datelor Bitdefender. Cele mai comune forme de viruși de Android pot încărca factura telefonică a utilizatorului, apelând numere cu tarif premium sau pot fura parole, pot monitoriza e-mail-urile și orice altă activitate derulată pe terminal.

După instalare, Bitdefender Antivirus Free for Android păstrează telefonul în siguranță, avertizând imediat utilizatorul în cazul detectării unei activități suspecte. Soluția are la bază tehnologiile Bitdefender dezvoltate pe parcursul mai multor ani de experiență în prima linie a luptei împotriva virușilor.

Antivirusul folosește tehnologia de scanare în cloud pentru a rămâne actualizat permanent cu cele mai noi amenințări informatice pentru Android. Impactul minim permite o scanare eficientă și foarte rapidă fără a solicita bateria.

Bitdefender Antivirus Free for Android poate fi descărcată din Google Playsau de pe site-ul  bitdefender.ro.


Share