www

Ultimele știri

Bitdefender, desemnata companie „vizionara” in Cadranul Magic al Gartner pentru platforme de protectie a terminalelor

February 2016


„Cadranul Magic” al Gartner pentru platforme de protectie a terminalelor are rolul de a informa mediul de afaceri despre modul in care diversi furnizori de securitate se pozitioneaza in industrie pentru a sprijini clientii pe termen lung, luand in calcul criterii precum intelegerea pietei, strategia de produs, inovatia, reactia prompta la nevoile clientilor si experienta in utilizare.

Bitdefender, companie globală de soluții de securitate cibernetică cu peste 500 de milioane de utilizatori, a fost desemnată companie „vizionară” în „Cadranul Magic” al Gartner pentru platforme de protecție a terminalelor. Recunoașterea companiei de consultanță și cercetare IT confirmă progresul rapid al Bitdefender în sectorul enterprise.

„Cadranul Magic” al Gartner pentru platforme de protecție a terminalelor are rolul de a informa mediul de afaceri despre modul în care diverși furnizori de securitate se poziționează în industrie pentru a sprijini clienții pe termen lung, luând în calcul criterii precum înțelegerea pieței, strategia de produs, inovația, reacţia promptă la nevoile clienţilor și experiența în utilizare.

„Considerăm că poziționarea Bitdefender în cadranul Vizionarilor din industrie reprezintă o validare fermă a anilor de cercetare meniți să ne așeze în fruntea avansului tehnologic în securitate IT și să ne permită să răspundem la nevoile exacte ale mediului de afaceri. Succesul înregistrat în sectorul enterprise, unde Bitdefender a crescut în mod accelerat în ultimii doi ani, susține pe deplin evaluarea Gartner”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer al Bitdefender.

Soluțiile Bitdefender pentru protecția terminalelor sunt înglobate în produsul Gravity Zone, capabil să protejeze cele mai complexe infrastructuri hibride. Gravity Zone oferă companiilor o modalitate rapidă și eficientă de management al riscului, indiferent de tipul infrastructurii: fizice sau virtuale, publice sau private, aflate în proprietatea clientului sau în cloud.

 

GARTNER Disclaimer:

*Gartner, Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms, Peter Firstbrook, Eric Ouellet, 01 February 2016

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.


Share