www

Ultimele știri

Bitdefender castiga premiul 'Best Repair’ 2012 acordat de AV-TEST

January 2013


Premiile acordate de cele mai importante institute de testare propulsează Bitdefender în fruntea industriei pentru încă un an

 

BUCUREȘTI, 30 ianuarie 2013– Bitdefender, producătorul celui mai bunantivirus din lume, a câștigat premiul ‘Best Repair’ acordat de reputatul institut german AV-TEST, adjudecându-și astfel, în primele săptămâni din 2013, câte un premiu de la fiecare dintre cele mai importante laboratoare de testare din lume.  

Distincția atestăperformanțele soluţiei de securitate româneşti de a repara sistemele infectate cu viruși şi vine la scurt timp după ce Bitdefender a fost declarat ’Produsul anului’ de către AV-Comparatives, o altă instutuție importantă de evaluare.

Trofeul ‘Best Repair 2012’ acordat de AV-TEST certifică eficiența produsului Bitdefender Internet Security în a detecta pericolele informatice existente în PC și de a curăța sistemul. Unul dintre elementele-cheie analizate în teste a fost capacitatea antivirusului de a bloca amenințările ce preiau controlul complet asupra PC-ului, în timp ce rămân nedetectate de către administrator.

’’Într-una dintre cele mai complexe testări realizate vreodată, Bitdefender s-a dovedit a fi cel mai bun antidot împotriva infecțiilor informatice. Compania a reușit o să obțină performanțe excelente cu tehnologia sa de refacere a sistemelor infectate – Bitdefender este liderul global în lupta cu virușii’’, a declarat Andreas Marx, CEO, AV-TEST.

În luna decembrie a anului trecut Bitdefender și-a făcut, de asemenea, o intrare triumfală în evaluările AV-TEST cu suita 2013. Bitdefender Internet Security 2013 s-a clasat pe primul loc în testele institutului german, obținând 17 puncte din 18 posibile.

’’Lucrăm permanent în laboratoarele Bitdefender pentru a dezvolta tehnologii inovative și performante care să ne mențină în fruntea industriei noastre. Abordarea creativă a echipei și munca noastră constantă de a ne autodepăși ne-au ajutat foarte mult în ultimii ani. Astfel căeste o bucurie pentru noi să primim această nouă recunoaștere, cu atât mai mult cu cât vine din partea uneia dintre cele mai importante organizații de testare din lume’’, a declarat Viorel Canja, șeful laboratoarelor Bitdefender.  


Share