www

Ultimele știri

Bitdefender 2013, declarat produsul anului de institutul de testare austriac AV-Comparatives

January 2013


Noua generație Bitdefender se clasează în fruntea industriei după succesul repetat obținut cu suitele precedente

 

BUCUREȘTI, 17 ianuarie 2013– Bitdefender, producătorul celui mai bun antivirus din lume, a primit distincția ’’Produsul anului’’ acordată de prestigioasa instituție independentă de analiză AV-Comparatives.

Premiul confirmă din nou că Bitdefender are cea mai bună tehnologie de protecție a datelor și de prevenire a infecțiilor cu viruși informatici.

’’Bitdefender a devenit liderul industriei datorită unui mix puternic între detecția bazată pe semnături șicea bazată pe comportament. Software-ul Bitdefender este o unealtă foarte puternică și asta s-a văzut testare după testare. În mod clar Bitdefender merită acest premiu’’, a declarat Andreas Clementi, CEO al AV-Comparatives.

Viorel Canja, șeful laboratoarelor antimalware din Bitdefender pune succesul remarcabil înregistrat în ultimii doi ani pe seama unui mix între experiența valoroasă a echipei în industria antivirus și importanța acordată unui răspuns extrem de rapid la noile amenințări.

’’Ritmul în care sunt dezvoltați noi viruși este din ce în ce mai alert, astfel încât tehnologiile antivirus lente au destul de puțin loc pe piață. Secretul succesului nostru este un raport bun între procesele automatizate și resursele umane implicate, care ne permite să răspundem foarte rapid la toate noile amenințări. Un alt element cheie este flexibilitatea tehnologiei pe care o dezvoltăm și o îmbunătățim constant de mai bine de 15 ani. Experiența valoroasă acumulată în tot acest timp ne permite să fim proactivi în procesul de detecție’’, a declarat Viorel Canja.  

Bitdefender a obținut un punctaj maxim în opt din cele nouă runde de testare care au evaluat, printre altele, performanța în eliminarea soft-ului periculos, detecția atacurilor de tip phishing și performanța în condiții similare celor reale.

Mai multe detalii despre distincția acordată Bitdefender de către AV-Comparatives la:

http://av-comparatives.org/images/docs/avc_sum_201212_en.pdf


Share