www

Ultimele știri

Antivirusul numarul 1 în lume devine mai bun si mai rapid: Bitdefender lanseaza noua linie de produse

June 2013


Noul Bitdefender vine cu noi funcții inovatoare cum ar fi tehnologia unică Photon și funcția Wallet

BUCUREȘTI, 26 iunie 2013–Bitdefender, producătorul celei mai performante soluții antivirus din lume, lansează noua generație de produse, o gamă ce se adaptează perfect caracteristicilor fiecărui computer în parte, pentru viteză de top și protecție de fier a datelor personale.

Noul Bitdefender vine cu noi funcții inovatoare cum ar fi tehnologia unică Photon - pentru o experiență personalizată și scanare extrem de rapidă și funcția Wallet – pentru păstrarea în deplină siguranță a parolelor și a detaliilor de autentificare. De asemenea, noua gamă extinde și dezvoltă funcțiile care au permis Bitdefender să câștige titlul de Produsul anului de la AV-Comparatives, precum și toate celelalte premii din industrie pe parcursul anului trecut.

’’Agresivitatea atacurilor informatice, creșterea explozivă a utilizării internetului și tehnologiile avansate utilizate de criminalii informatici sporesc importanța securității pe internet, așa că a fost imperativă crearea unui produs mai bun ca oricând. Ne-am propus să concepem o soluție capabilă să se adapteze perfect fiecărui sistem în parte, pentru eficiență maximă și protecție discretă, oferind în același timp funcții inovatoare și tehnologii îmbunătățite pentru tranzacții bancare sigure, protecție de top a informațiilor personale și a datelor de autentificare și cel mai rapid răspuns la cele mai agresive amenințări informatice’’, declară Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.  

Tehnologia inovatoare Bitdefender Photon™, pe care o înglobează noul Bitdefender, descoperă gradual aplicațiile software instalate în computer, mulându-se pe fiecare configurație de PC și memorează procesele ce trebuie sau nu monitorizate. Rezultatul se traduce într-un număr mai mic de fișiere sub control constant și mai puține resurse de sistem consumate pentru a-l menține în deplină siguranță.

O altă funcție nouă și extrem de utilă este aceea de Wallet, ce păstrează datele cruciale în spatele unui scut protector impenetrabil și asigură utilizatorului, în același timp, un acces facil.

În contextul în care în ultimii 10 ani numărul de terminale conectate la internet a înregistrat o creștere explozivă, puține lucruri s-au schimbat în ceea ce privește modul de autentificare pe internet. Folosirea repetată a acelorași parole, dar și parolele slabe par a fi principalul motiv pentru scurgerile de informații importante. Funcția Wallet a noului Bitdefender eliberează practic utilizatorul de povara memorării unui număr foarte mare de parole și le menține în siguranță.

Noul Bitdefender, conceput pentru era pericolelor crescute pe internet, include tehnologia Bitdefender Antispam, ce operează din cloud cu o acuratețe fenomenală și ține la distanță mesajele nesolicitate și potențial periculoase.

Bitdefender Safepay™, ce protejează tranzacțiile online din toată lumea de la lansarea sa cu un an în urmă, păstrează informațiile sensibile referitoare la tranzacții în siguranță și în același timp la îndemână prin intermediul funcție Wallet.

De asemenea, un raport de securitate complet nou garantează protecția utilizatorilor, ghidându-i spre măsuri de securitate sporită prin recomandări și notificări personalizate. 

“După succesul fenomenal obținut de Bitdefender în ultimii doi ani, suntem conștienți că experții și publicul se așteaptă să ne păstrăm leadership-ul la nivelul industriei în ceea ce privește performanța. Am încredere că noua noastră generație de produse va menține acest leadership și va face față cu success provocărilor,” spune Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Noua gamă aduce versiuni îmbunătățite ale tuturor funcțiilor care au propulsat Bitdefender în fruntea industriei de securitate în ultimii doi ani.

Modulul Autopilot permite utilizatorilor să se joace sau să vadă filme fără întreruperi, protecția datelor personale pe Facebook ferește utilizatorii de breșe de securitate și link-uri periculoase, modulul Anti-Theft permite blocarea, ștergerea sau găsirea unui dispozitiv mobil, iar cel de Control Parental acoperă acum toate mediile Windows – inclusiv Windows 8 și RT.

Noul Bitdefender va fi disponibil online pe http://www.bitdefender.ro/


Share