www

Ultimele știri

Peste 400 de parteneri din intreaga lume au participat la Bitdefender Enterprise Partner Summit pentru a afla cele mai noi inovatii in securitatea pentru companii

April 2016


Intalnirea vine pe fondul unor succese ale Bitdefender pe piața securității pentru corporații, insemnand creșteri solide ale vanzărilor și numărului de angajați in ultimii doi ani, dublarea rețelei de parteneri și recrutarea unor veterani din industrie pe poziții de vicepreședinți pe segmentul enterprise.

Peste 400 de parteneri din întreaga lume au participat la Bitdefender Enterprise Partner Summit pentru a afla cele mai noi inovații în securitatea pentru companii.

Evenimentul cuprinde sesiuni complete de training tehnic și de vânzări, inclusiv prezentarea extensivă a tehnologiilor Bitdefender, a celor mai noi tipuri de amenințări, a cerințelor de pe piața de soluții de securitate și a modului în care Bitdefender asigură satisfacția clienților.

Întâlnirea vine pe fondul unor succese ale Bitdefender pe piața securității pentru corporații, însemnând creșteri solide ale vânzărilor și numărului de angajați în ultimii doi ani, dublarea rețelei de parteneri și recrutarea unor veterani din industrie pe poziții de vicepreședinți pe segmentul enterprise.

„Obiectivul nostru principal este să consolidăm și să creștem cota de piață în sectorul marilor companii și să mărim în continuare veniturile din sectorul enterprise. Creșterea accelerată a afacerilor se poate obține numai printr-o prezență puternică pe canalele de vânzări și prin parteneriate solide cu distribuitorii și reseller-ii din întreaga lume”, declară Bogdan Irina, COO al Bitdefender.

Clienți și parteneri precum Honeywell și Citrix au împărtășit perspectivele asupra celor mai noi cercetări și tehnologii ale Bitdefender, care poziționează compania printre cele mai inovatoare din industrie.

„Bitdefender este unul dintre liderii mondiali în segmentul antimalware și oferă un sprijin incredibil partenerilor săi de vânzări. Summit-ul a fost o oportunitate extraordinară să învățăm detalii tehnice interesante despre cele mai noi inovații în tehnologiile enterprise”, spune Jessica Allen, General Sales Manager al Versiant Corporation, unul dintre partenerii Bitdefender din SUA.

„Noile tehnologii de vârf și planurile pentru soluția enterprise Gravity Zone ne vor ajuta să câștigăm încrederea clienților și să devenim un lider în securitatea pentru corporații. Sunt mândru să fiu alături de Bitdefender în această călătorie care va revoluționa piața. Bitdefender este întotdeauna cu zece pași înainte în protecția datelor și inovează într-un ritm uluitor”, adaugă Gerben Kloosterman, consultant la compania olandeză FlexVirtual.

Bitdefender a dublat vânzările enterprise în 2015 și  a fost desemnată companie „vizionară” în „Cadranul Magic” al Gartner pentru platforme de protecție a terminalelor, o recunoaștere care confirmă progresul rapid al Bitdefender în sectorul enterprise.

Soluțiile Bitdefender pentru protecția terminalelor sunt înglobate în produsul Gravity Zone, capabil să protejeze cele mai complexe infrastructuri hibride. Gravity Zone oferă companiilor o modalitate rapidă și eficientă de management al riscului, indiferent de tipul infrastructurii: fizice sau virtuale, publice sau private, aflate în proprietatea clientului sau în cloud.


Share