www

Ultimele știri

Bitdefender pregătește studenții interesați de o carieră în servicii tehnice

October 2015


Bitdefender, producătorul uneia dintre cele mai performate soluții de securitate IT, anunță organizarea TechServices Academy, un proiect de training destinat studenților interesați să își construiască o carieră în servicii tehnice.

Cursanții vor parcurge programe de pregătire menite să aducă un plus de cunoștințe tehnice și de aptitudini personale și sociale. Experții Bitdefender vor aborda teme precum introducerea în istoria malware-ului, identificarea și eliminarea virușilor, interacțiunea dintre componentele unui PC, sisteme de operare și mecanisme de detectare a defecţiunilor, module aprofundate ulterior în cadrul unei sesiuni cu aplicabilitate practică.

Studenții se vor familiariza și cu anumite concepte calitative precum satisfacția clienților, ascultarea activă, percepția asupra calității si barierele existente în comunicare.

Cursurile sunt susținute de experți ai departamentului de relații cu clienții din cadrul Bitdefender și vor avea loc în Bucuresti, Calea Victoriei, nr. 126, în incinta IAA House, în perioada 24 noiembrie-15 decembrie 2015, marțea și joia, între orele 11 și 15.

Perioada de înscriere este 11-18 noiembrie, iar cea de testare a candidaților 19-20 noiembrie. Studenții se pot inscrie prin trimiterea unui CV la adresa: [email protected]


Share