www

Ultimele știri

Bitdefender bifează trei locuri întâi la premiile anuale acordate de AV-TEST

February 2016


Producătorul global de soluții de securitate Bitdefender a caștigat trei locuri intai pentru soluțiile de securitate destinate companiilor, consumatorilor individuali și terminalelor cu sisteme de operare Android, conform analizelor institutului german independent de testare AV-TEST.

Producătorul global de soluții de securitate Bitdefender a câștigat trei locuri întâi pentru soluțiile de securitate destinate companiilor, consumatorilor individuali și terminalelor cu sisteme de operare Android, conform analizelor institutului german independent de testare AV-TEST.

Soluțiile de securitate pentru terminale enterprise Bitdefender Endpoint Security au obținut cea mai bună performanță pentru companii pentru al doilea an la rând, în timp ce Bitdefender Internet Security a fost desemnat cea mai bună soluție pentru consumatori individuali, iar Bitdefender Mobile Security cel mai bun produs pentru Android, pe baza unor testări riguroase derulate în 2015.

„Bitdefender este un triplu câștigător, dovedindu-și excelența pe linie – în sectorul enterprise, al consumatorilor casnici și al Android. Suntem mereu entuziasmați să testăm produsele Bitdefender și suntem impresionați de calitatea lor, iar anul acesta nu face excepție”, a declarat Andreas Marx, CEO al AV-TEST.

Rezultatele testelor consolidează poziția de vârf pe care Bitdefender o ocupă în ultimii ani în industria securității IT, rezultat al inovației în sectorul cercetării și dezvoltării.

„Recunoașterea internațională a soluțiilor de securitate este rezultatul inovației continue din companie, prin care cei peste 500 de angajați din cercetare și dezvoltare au reușit să creeze o tehnologie folosită zilnic de peste 500 de milioane de utilizatori”, a declarat Viorel Canja, șeful laboratoarelor antispam și antimalware în cadrul Bitdefender.

Bitdefender a câștigat recent locul întâi pentru soluțiile de securitate destinate companiilor, conform analizelor institutului german independent de testare AV-TEST, iar la începutul lunii februarie, Bitdefender a fost desemnată companie „vizionară” în „Cadranul Magic” al Gartner pentru platforme de protecție a terminalelor. Recunoașterea companiei de consultanță și cercetare IT confirmă progresul rapid al Bitdefender în sectorul enterprise.

Recunoașterea internațională a soluțiilor de securitate este rezultatul inovației continue din companie, prin care cei peste 500 de angajați din cercetare și dezvoltare au reușit să creeze o tehnologie folosită zilnic de peste 500 de milioane de utilizatori, însemând 7% din populația planetei, de la consumatori casnici, la angajați din cele mai mari companii și guverne.
 


Share